Chirurgia w szpitalu MSWiA (1) Polecam wszystkim oddział chirurgiczny - najwyższy profesjonalizm, kultura,... Dorota thomas z gdanska - opinia (2) Byłem z dzieckiem z samego rana o 6 u pediatry to powiem szczerze oni powinny... thomas z gdanska Horror na SOR c.d. (2) Kiedy my opuszczaliśmy szpital o 22.30 dziękując że nasz pacejnt trafił na... Toja
TO NIE SZPITAL TO WYAŃCZALNIA (2) boimy sie pokazywac wszystkich opini bo nie sa... KASIA kasa najważniejsza (2) osoby trafiające z wypadku nie mają szans na natychmiastową pomoc, czekanie 5... kalina BĄDZ CIERPLIWY TO MOŻE ŁASKAWIE CIĘ PRZYJMĄ. (5) Skandaliczne zachowanie pani lekarz ogólnej .... Jak ona twierdzi ona o... Miras jestem pod wrazeniem. (1) 18 listopada moj 15letni syn w ciezkim stanie trafil na oddzial intensywnej... iwona Ortopedia i Zakład Rehabilitacji (1) W ręce ortopedów w szpitalu na Zaspie trafiłem po paskudnym wypadku na... KK podzienkowanie (2) bardzo dzienkuje PWNI DOKTOR TKACZYK U KTUREJ SIE LECZE JEST BARDZO STANOWCZA BOGDAN A PORÓD (2) Już na początku ciąży wiedziałam, że chcę urodzić właśnie w Szpitalu "na... Mio Ula - opinia (1) Wielokrotnie byłam pacjentką tego szpitala. Na oddziale patologi ciąży... Ula Poród w Redłowie (2) 17.02.08 urodziłam w szpitalu w Redłowie córkę. Zarówno opieka położnych jak... Marzena Jędrzejczak PORADNIA KARDIOLOGII DZIECIĘCEJ (2) Witam, Chciałabym się podzielic opinia na temat zakresu działalności... B...... Poród (1) Poród Chciałabym się ze wszystkimi podzielić moją opinią o porodówce i... Magda Magda - opinia (1) Rodziłam przez cc - z wykonania jestem zadowolona. Jednak jeżeli chodzi o... Magda Polecam poród w Szpitalu Wojewódzkim (1) 30.12 .2009 urodziłam córcię, jestem bardzo zadowolona z podejścia personelu... Ginger porodowka (2) na poczatku wrzesnia na swiat przyszla moja coreczka wlasnie w szpitalu... Kasia TEN SZPITAL TO PORAŻKA/oddział wewn. (2) ZGADZAM SIĘ CAŁKOWICIE Z PANEM ZDRUZGOTANYM,PONIEWAŻ JA I MOJA RODZINA... PRZERAŻONA SYTUACJĄ!!! Agata - opinia (1) ja też tam leżałam w tym szpitalu jest to najlepszy oddział na jakim leżałam... Agata szpital horror dla dziecka (3) Mój synek leżal tam okolo 2 tygodnie na oddziale I w budynku numer... Katia