Oddział Dziecięcy (1) Byłam z moją Córeczką na oddziale dziecięcym i jestem BARDZO MIŁO... Beata t - opinia (1) schirurg na wieczornym dyrzuże okazał sie wyjątkowo niesympatyczna oobą. dał... t dyżur chirurgiczny (1) o mój BOŻE chroń nas i miej w swojej opiece!!!!!!! to co sie dzieje w... Przemek
Panie Doktorze DZIEKUJEMY!!! (2) Bylam w tym szpitalu na oddziale ortopedi dzieciecej z moja 3 mies. córeczką... Ania Grażyna Chojnacka - opinia po zabiegu operacyjnym żylaków kończyn dolnych (1) Serdecznie dziękuję Pani doktor IWONIE SKWIERZ oraz całemu wspaniałemu... Grażyna Chojnacka super! (1) Bardzo polecam o. chirurgii.Wysoka jakość i kultura! Dobra jakość leczenia,... mer operacj tarczycy (1) Profesjonalni i troskliwi lekarze ( w szczególności dr Tomasz Osęka),... martad podziękowania (1) Również podzielam zdanie przedmówców, szpital MSWiA bardzo dba o dobro... martka-04 Bardzo dobry szpital! (1) Dziekuję lek.med.specjaliście z chirurgii ogólnej Kazimierzowi Kuc za... Krystyna Pawińska Odmówiono nam wykonania planowanego zabiegu!!! (1) Witam, Od listopada czekamy na zabieg wycięcia migdałków u dziecka. Dziś na... aniuko Poród (1) Witam. Pomimo ogólnie panującej opinii o tym szpitalu, postanowiłam tam... Isia rezonans (1) od dwoch dni proboje polaczyc sie z odzdzialem rezonans w celu zapisu ale... lech w, Ok (1) Oddział III zakaźny jest ok.,a w szczególności jego perfekcyjny personel... Szlachcic beata p... (1) chociaż jestem z daleka (bo aż okolice kartuz) i na oddziale spędziłam długoe... Beata P... Marcin Chała - opinia po zabiegu (1) Na początku marca, miałem zabieg usunięcia tarczycy. Oczywiście już miesiąc... Marcin Chała Iwona Skwierz-Bogdańska (1) świetny chirurg z profesjonalnym i ludzkim podejściem do pacjenta Anna Laryngologia / tonsilektomia obustronna (1) dzięki personelowi, lekarzom i pielegniarkom (cudowne kobiety) całe... Marcin H. PORODÓWKA - Podziękowania ;-) (1) Jak poród to tylko na Zaspie;-) Gorące podziękowania dla położnej Pani... Sylwia Fantastyczni specjaliści leczący w rodzinnej atmosferze (1) :-) właśnie wróciłam z zabiegu z tego oddziału. Przede wszystkim, cały... Kaś pomogli, ale nadal źle. (1) no,ja tam byłam jakieś.. 9 lat temu, miałam podejrzenie reumatyzmu, a tu... Dorota