podziękowania;) (2) Chciała bym napisać kilka ciepłych słów na temat tego oddziału.A szczególnie... Ewa steinborn Tragedia!!! (2) Czas oczekiwania na przyjecie do pokoju nr. 1(tzw. izba przyjęc) to jest 2... d OIOM NOWORODKA (1) Zbliż się rok od dwu miesiecznego pobytu na tym oddziale. Chciałabym z tej... k.szczepankowska
specjalista P.Dok.Smoczyński (1) Nie polecam tego Pana jest napewno dobrym specjalistą wkońcu ma na to... Mama monika - opinia (1) 10 marca urodziłam tam córeczkę przez cesarkę, personel bardzo miły, lekarze... monika Ortopedia (1) Mam problemy z biodrem. Musze miec wstawioną protezę stawu biodrowego.Teraz... Kamilka :) Duże zmiany (1) dobra opieka , profesjonalne podejście , uczuciowe ,życzliwe pielęgniarki z... Handzia Marzena - opinia (1) Byłam pacjentka patologii ciąży 28 dni i mogę powiedzieć ze opieka jest... Marzena porod 20.04.2008 (2) Piszę jako ojciec dziecka ktore tam się urodzilo.Odradzam ten szpital,nikogo... zawiedziony Oddział Chirurgiczny (1) Wspaniali lekarze, cudowne Panie pielegniarki. Jestem pod ogromnym wrażeniem... Jolanta Walaszkowska Małgorzata - opinia (2) Njlepszy lekarz w tej przychodni to PANI DR. B. G.. CUDOWNA OSOBA,... Małgorzata neurologia - podziękowanie za okazane serce (1) w imieniu całej Rodziny chcę podziękować Lekarzom i Pielęgniarkom za to, że... Bozena Czernin-Rutkowska Ze skręconej nogi zrobiły się naderwane wiązadła. (2) Ponad miesiąc temu, felernie wpadłam w małą dziurę, kostka strasznie mi... Skrzywdzona Podziękowania dla Oddziału Chirurgii Ogólnej :) (2) Chciałabym za pośrednictwem tej strony serdecznie podziękować dr Tomaszowi... B. Chirurgia w szpitalu MSWiA (1) Polecam wszystkim oddział chirurgiczny - najwyższy profesjonalizm, kultura,... Dorota thomas z gdanska - opinia (2) Byłem z dzieckiem z samego rana o 6 u pediatry to powiem szczerze oni powinny... thomas z gdanska Horror na SOR c.d. (2) Kiedy my opuszczaliśmy szpital o 22.30 dziękując że nasz pacejnt trafił na... Toja TO NIE SZPITAL TO WYAŃCZALNIA (2) boimy sie pokazywac wszystkich opini bo nie sa... KASIA kasa najważniejsza (2) osoby trafiające z wypadku nie mają szans na natychmiastową pomoc, czekanie 5... kalina BĄDZ CIERPLIWY TO MOŻE ŁASKAWIE CIĘ PRZYJMĄ. (5) Skandaliczne zachowanie pani lekarz ogólnej .... Jak ona twierdzi ona o... Miras