magda22cierocka - opinia (1) ja w tym szpitalu byłam dwa razy. raz na porodówce a drugi na oddziałe... magda22cierocka Lecznictwo opieka...IMMiTGdynia Redlowo (1) Pragne serdecznie podziekowac Instytutowi Morskiej Medycyny oddzial... Miroslaw Skrobek PODZIEKOWANIE (1) W grudniu urodzilam synka w szpitalu w Redlowie. Mialam pewne obawy decydujac... agniecha
Dzien dobry (1) na ten lekarz to ja nie narzekam poniewaz mialam robione az dwie operacje... daria czajka Ginekologia (1) Byłam tam 8 dni i naprawdę było super, pielęgniarki zawsze uśmiechniete,... Miroslava1979 dr fjutkowski jest wspaniały (1) Rodziłam w listopadzie i jestem bardzo zadowolona z opieki dr fjutkowskiego.... amelia2004@op.pl Podziękowanie (1) W tym szpitalu przyszła na świat moja córeczka. Niestety nie udało się siłami... gosia Fachowa opieka. (1) Niestety w wakacje zostałam ukąszona przez kleszcza, który zakaził mnie... Anna Bigus Chirurgia (1) Nie umiem wyrazić swojego zdziwienia po pobycie na oddziale chirurgii. Czegoś... Pacjent Oddział chirurgiczny (1) Chciałabym serdecznie podziękować całemu zespołowi oddziału chirurgicznego za... Anna Jan Jurgas - opinia (1) W dniach od 05.12.2008 do 10.12.2008r byłem diagnozowany w oddz. neurologii.... Jan Jurgas Ginekologia (1) Oceniam oddiał na 6+!Podejście do pacjęta rewelacyjne-czułam się tam jak w... Monika Witam, (1) dnia 23.11.2008r uridziłam w tym szpitau swoje pierwsze dziecko.Byłam pełna... Pacjentka Poród w Redłowie (1) urodziłam 26.11.2008r.moją córeczkę (w 2002 roku też rodziłam tu synka).... karolpit dziękuję za świetną opiekę (1) 10 września przyszła na świat moja córeczka. Bardzo się cieszę że wybrałam... magda bardzo przyzwoity blok porodowy i położnictwo (1) Ale najbardziej zauwazalny jest profesjonalizm lekarzy i położnych. Nuie ma... Monika rejestracja (1) sympatyczna i fachowa obsługa rejestracij wszystkiego dowidziałem sie nie... Tomasz86 Oddział dziecięcy!! (1) W tej chwili jest tam remont i oddział dziecięcy chwilowo znajduje się na... Monika Polecam porodówkę!!!! (1) Od samego początku zdecydowałam że będę rodzić właśnie w tym szpitalu i NIE... Hania Neurologia (1) Zostałam mile zaskoczona obsługą i opieką na izbie przyjęć jak i na oddziale... Mirka P.