polecam (1) witam, korzystam z uslug polikliniki od 2002 roku, w 2003 bylam operowana... Natalia odział Neurologii (1) Byłem pacjentem leczonym w oddzale Neurologii w ostatnim miesiącu.... jan TEN SZPITAL TO SKANDAL-CHIRURGIA (1) Dnia 06.07.09 korzystałem z oddzialu chirurgicznego i jestem ogromnie... on
Agnieszka - opinia (1) Ze względu na problemy zdrowotne leżałam na patologii ciąży i miałam... Agnieszka REJESTRACJA-TRAGEDIA!!!! HAMSKA OBSLUGA !!! (1) Wczoraj moja roczna coreczka dostala straszny atak kaszlu przy ktorym sie... mama PORÓD i POBYT z dzieckiem - TRAGEDIA!!! Zdecydowanie NIE polecam!!! (1) Zdecydowałam się na ten szpital ze wzg na pozytywne opinie. jak sie okazało -... m Fatalne podejście do pacjenta! (1) w kwietniu złamałam noge. Pojechałam do najblizszego szpitala którym był... Marta Ewa - opinia (1) 24 grudnia 2008 roku w Szpitalu Wojewódzkim przyszedł na świat mój ukochany... Ewa Oddział Dziecięcy (1) Byłam z moją Córeczką na oddziale dziecięcym i jestem BARDZO MIŁO... Beata t - opinia (1) schirurg na wieczornym dyrzuże okazał sie wyjątkowo niesympatyczna oobą. dał... t dyżur chirurgiczny (1) o mój BOŻE chroń nas i miej w swojej opiece!!!!!!! to co sie dzieje w... Przemek Panie Doktorze DZIEKUJEMY!!! (2) Bylam w tym szpitalu na oddziale ortopedi dzieciecej z moja 3 mies. córeczką... Ania Grażyna Chojnacka - opinia po zabiegu operacyjnym żylaków kończyn dolnych (1) Serdecznie dziękuję Pani doktor IWONIE SKWIERZ oraz całemu wspaniałemu... Grażyna Chojnacka super! (1) Bardzo polecam o. chirurgii.Wysoka jakość i kultura! Dobra jakość leczenia,... mer operacj tarczycy (1) Profesjonalni i troskliwi lekarze ( w szczególności dr Tomasz Osęka),... martad podziękowania (1) Również podzielam zdanie przedmówców, szpital MSWiA bardzo dba o dobro... martka-04 Bardzo dobry szpital! (1) Dziekuję lek.med.specjaliście z chirurgii ogólnej Kazimierzowi Kuc za... Krystyna Pawińska Odmówiono nam wykonania planowanego zabiegu!!! (1) Witam, Od listopada czekamy na zabieg wycięcia migdałków u dziecka. Dziś na... aniuko Poród (1) Witam. Pomimo ogólnie panującej opinii o tym szpitalu, postanowiłam tam... Isia rezonans (1) od dwoch dni proboje polaczyc sie z odzdzialem rezonans w celu zapisu ale... lech w,