przed i po porodzie (1) Witam.Jestem szczęśliwą mamą bliźniąt Natalki i Bartusia.4lata temu leżałam... Sylwia patologia ciązy (1) Moja rada dla kobiet, które poroniły i zostały skierowane na zabieg do... aga taka wizyta to koszmar (1) Opis usługi: Miejsce: Szpital Morski im. PCK w Gdyni Czas trwania wizyty:... pacjentka
Poród (1) Poród Rodziłam w tym szpitalu w sierpniu 2007 roku i muszę przyznać, że... Izabela K poród (1) Witam! Rodziłam w szpitalu Wojewódzkim w zeszłym roku, słyszałam parę... Ila dr W. laryngolog (1) 3 przykre spotkania z doktorem W. 1. 10 lat temu, w nocy po reakcji... elzbieta PORÓD RODZINNY (1) Moją drugą córkę urodziłam 28.12.07 właśnie w tym szpitalu. O 7:30... Iwona ODPOWIEDź DLA KASA NAJWAżNIEJSZA (1) Zastanów się dziewczynko zanim następnym razem napiszesz. Oddział ratunkowy... RATOWNICZKA NIE PIELęGNIARKA BO PORÓD RODZINNY W RODZINNEJ ATMOSFERZE!! (1) Ja urodziłam córeczkę 8list.2007.Wtedy rodzących kobiet było bardzo dużo.Ja... KingaS. PORÓD (1) Urodziłam tu drugie dziecko (cc).Porodówka ok,oddział położniczy... Agnieszka julia:) - opinia (1) moim zdaniem szpital-rewelka. nie dość, że poznałam wielu sympatcznych ludzi... julia:) Chirurgia (1) Dla mnie skandalem jest to ,że w przychodni przy szpitalnej,gabinet chirurgii... bologdansk JAK NAPRAWDE JEST NA INTENSYWNEJ TERAPII (1) JAKIE SA WARUNKI NA INTENSYWNEJ TERAPII?CZY JEST MOZLIWOSC ABY MAMA ROCZNEGO... MONIKA Neurologoa!!Dr Sołtan (1) Jestem bardzo mile zaskoczona podejściem tego lekarza do tematu,moja mama... wdzięczna. Wyleczyli mnie (1) Rozumiem, że ta 'nawiedzona pani laryngolog', to ta babka, która ma teraz... Marcel Woźniak wypiska (1) Zostałem wypisany na oddziale kardiologicznym mocno po godz 14 i tuz przed 15... kardiomiopata chirurgia (1) Zgadzam się, że ogólnie szpital jest jednym z lepszych, ale z wyłączeniem... ab Oddział patologii ciąży... po prostu tragedia (1) Zdecydowanie nie polecam. Byłam pacjentką na oddziale patologii ciąży. Nikomu... Jolanta poród-cc (1) 21.12 Przyszła na świat przez cc moja córeczka. Ogólnie jestem zadowolona z... sophidion Obiecałam, więc piszę :-) (1) 15.10 urodziłam w Redłowie synka. Przemiłym położnym obiecałam, że wystawię... Angelika.A