GINEKOLOGIA (1) ODDZIAŁ GINEKOLOGICZNY- PROFESJONALIZM, KULTURA, ŻYCZLIWOŚĆ- ZE STRONY... DOROTA Porodówka - pełen prodesjonalizm (1) Gorąco polecam wszystkim przyszłym mamom. Opieka i na oddziale patologii... Renata O. Oddział położniczy - Pełen profesjonalizm (1) Gorąco polecam wszystkim przyszłym mamom. Opieka i na oddziale patologii... Renata O.
musli - opinia (1) spędziłam w tym szpitalu prawie 2 tygodnie, to był mój pierwszy pobyt w... musli Antonio - Oddział Niemowlęcy i Patologii Noworodka (2) Wielkie podziękowanie i wieczna cześć dla: - pani ordynator dr n. med.... Arkadiusz Bardzo przykra przygoda z doktorem P. A. (1) APELUJE do wszystkich osób aby nieszły do doktora PIOTRA ALCHIMOWICZA po... Iwetka laryngologia z zadartym nosem (1) Moje dwuletnie dziecko trafiło na oddział otolaryngologii w niedzielę z... Magdalena Dutczak Doktorze niech Pan zmieni pracę!!!! (6) Musiałam skorzystać z poradni...chirurgicznej ....niestety!Chirurg był bardzo... w szoku,że tak można system rejestracji to jakaś porażka (3) Strasznie nie lubię tej przychodni ze względu na problemy z zarejestrowaniem... Agnieszka Świetny szpital (1) Wspaniali lekarze,przemiłe pielęgniarki i salowe.Chciałabym wyróżnić panią... Sandra W. MASAKRA!!! (4) dotyczy oddziału chirurgii!! nie polecam nikomu! od dzisiaj przy dowodzie... OBY ZDROWA Odział VI Rewelacja (1) Dziś moja córka stawiła się na planowe przyjęcie do szpitala na oddział VI-... AOkrój tomas - opinia (1) Nie polecam zbyztnio szpitala przez lekarzy głównych którzy zbyt długo... tomas polecam (1) bardzo polecam Marka, wspaniały lekarz i wspaniały znajomy do pogadania...... Emila OPERACJA NA DZIALE ORTOPEDI (1) Witam! Czekam w kolejce na operacje stawu kolanowego w szpitalu Marynarki... rafcio1253 Oddział wewnetrzny po lewej stronie chyba II (1) Bardzo dziekuję lekarzom i całemu personelowi oddziału wewnętrznegio II za... dzegan@wp.pl CUDOWNY LEKARZ I CZŁOWIEK!!!! (1) Pan dr.Osęka jest WSPANIAŁYM LEKARZEM I CZŁOWIEKIEM. Jestem przeszczęśliwa,... Gabriela Jachimowska OPINIA I OCENA DOTYCZY PORADNI ORTOPEDYCZNEJ (1) Jestem zażenowany jakością usług świadczonych przez lekarza ortopedę... zażenowany pacjent Oddział Chirurgiczny (1) Opiekował się mną P. Andrzej Babicki (chirurgia) jest to profesjonalista... Andrzej Oddział położniczy (1) SERDECZNIE POLECAM!!! 9 kwietnia urodziłam zdrowego synka. Oczywiście przed... Pacjentka