Polecam oddział Chirurgii Jednego Dnia (3) Pragnę wyrazić swoją opinię na temat Oddziału Chirurgii Jednego Dnia. W... Darek Kowalski Chcesz rodzić na Zaspie? (1) Rodziłam obie córki w tym szpitalu.Na porodówce opieka jest świetna, miłe i... mama Co mi się nie podobało, w skrócie bo mało miejsca (3) Na porodówce nie położono mi dziecka na brzuchu tylko podano zawinięte w... niezadowolona
OTOLARYNGOLOGIA-POLECAM (1) Polecam ten oddział i wspaniałych ludzi, którzy tam pracują. Miałam okazję... ANIA.SZYPOWICZ Polecam Bardzo! (1) Po upadku na oblodzonym chodniku pojechałam na oddział ratunkowy do św.... Ilona Wspaniałe położne na patologii ciąży (1) Trudno polecać szpital, który na dodatek dedykowany jest "najtrudniejszym"... Pacjentka z Gdańska dobry szpital (1) dobry szpital zapas69 SERDECZNE PODZIEKOWANIA DLA PANI DR.DOMINIKI LUBACKIEJ I ASYSTENTKI (1) PIERWSZA WIZYTE W SZPITALU WSPOMINAM DOSC NIEMILO PODEJRZENIE WYROSTKA... RÓŻA poród w redłowie (1) Hej dziewczyny, napiszcie jak tam po porodzie i jak warunki, ponieważ termin... Aśka oddział noworodków (1) Drogie Mamy, cieszę się, że jest tyle pozytywnych opinii, jednak nie w pełni... Aśka Lepiej umrzeć niż się tam leczyć (2) W ostatnim czasie byłam pacjentką oddziału chirurgi szczękowo-twarzowej. Taki... Marzena chirurgia (2) Tragedia, tylko RTG uprzejme Bożena L. SOR-podziękowania (1) 09.12.2010 trafiłam na SOR z tachykardią.Chciałabym bardzo podziękować całemu... Krystyna Polakiewicz Masakra (1) To co przeżyłam na tym oddziele to katastrofa.Zostałam zapewniona że zabieg... Esti Dr.Zofia Michalska (1) Przyłączam się do uwag poprzedniczki,jestem pacjentem Dr.Michalskiej od 9... Tadeusz Ratuszny ODDZ.NEUROLOGI - SERDECZNE PODZIĘKOWANIA (1) Bardzo dziękuję PANU DOKTOROWI SOŁTANOWI , PANIOM PIELĘGNIARKOM ORAZ... Janina G. nie polecam lekarzy z VII oddziału! (1) Witam, byliśmy z 2,5letnim synkiem na VII oddz. alergologii z AZS, oraz z... mama_miłoszka Oddział Ratunkowy OK (1) Wczoraj trafiłam z bólem z prawej strony okolice brzucha, jestem pozytywnie... Kasia K Mammografia (1) Dlaczego nadal nie można w przychodni zrobić mammografii ??? Bylam bardzo... Katarzyna Zyber koszmar ! (1) W trakcie ciąży pojechałam do tego szpitala , ponieważ zaczęłam mocno krwawić... monika