Przyszła mama - opinia (2) Jestem w 6stym miesiącu ciąży. Jest to moja pierwsza ciąża. Dostałam silnej... Przyszła mama odradzam redlowo (1) toaleta jedna na caly oddzial poporodowy na tyle osob to masakra kobiety... angela poród (1) polecam szpital wszystkim przyszłym mamom,wspaniała opieka przy... kornelcia
Porod w Redlowie - polecam (1) Strasznie sie balam porodu w tym szpitalu ze wzgledu na negatywne opinie.... Suri...27 Wspaniały personel i wzorowa opieka:) (1) Przebywałam na oddziale położniczym od 03-07 marca 2012r. trafiłam tam w 37... Misia oddział laryngologii (2) Witam! 21.03 przeszedłem zabieg wycinania migdałków i chciałbym napisać kilka... Łukasz była pacjentka - opinia (2) Trafiłam do tego szpitala z poronieniem.Szoku doznałam już na izbie przyjęć,... była pacjentka ORTOPEDIA I REJESTRACJA (1) BARDZO MILA OBSLUGA DZIEKUJE LEKARZOM, PANIOM Z REJETRACJI , RTG,... JADWIGA B oddział V (1) właśnie wróciłam ze szpitala, z oddziału 5.( luty/marzec 2012) opieka... wiola Ania - opinia (1) Na początku 2011 roku dwukrotnie trafiłam na Izbę przyjęć poł-gin i za każdym... Ania Marlena - opinia (1) Patrząc na nasze trójmiejskie szpitale ten jest najlepszy. Polece go każemu.... Marlena oddział ginekologiczny (1) miałam pewien zabieg i byłam zdumiona opieka super po zabiegu nic nie... oddzial wewnetrzny (3) nie polecam go osobą przy tuszy wszak w obozie oświemcimskim nie było grubych... maria redlarska Ginekologia (2) Ginekologia,fachowa opieka pielęgniarki profesjonalistki w każdym calu miłe... betiona pomoc w izbie przyjeć (4) Dlugo zastanawialam sie czy o tym napisac bo sprawa dotyczy bardzo osobistej... jaczyliona chirurgi - ok (5) Do szpitala jako pacjent trafiłem pierwszy raz i pozytywnie się... Jarek rejestracja poradni ginekologicznej (1) Próbowałam zarejestrować dziecko do poradni ginekologicznej, chciałam uzyskać... muminek BARDZO POLECAM odział ortopedyczny (1) DNIA 24.02.2012 ROKU OK GODZ 7 RANO powypadku na chodniku z dziurą w kolanie... URSZULA Pielegniarki (3) Skandal! Moja babcia która była bardzo ciężko chora nie zaznała żadnej... pżerażona Torba do szpitala do porodu (2) Chciałam zapytać Mamy, które rodziły ostatnio o tzw. spis rzeczy, które... taka jedna