SOR czyli Szpitalny Oddział Ratunkowy OMIJAĆ z daleka (5) wczoraj mój tata był na SOR za Zaspie. To co tam zobaczyłam woła o pomstę do... Jola katastrofa (1) Czas oczekiwania na wizyte u ortopedy - prawie 3 godz.Planowana wizyta to... misiek nie ma lepszej opieki nad wcześniakami (1) Odział Neonatologiczny w szpitalu na Gdańskiej Zaspie już na zawsze... Maciej
Iwona Kur (1) gdy zraniłam się w nogę, podczas spaceru, trafiłam na SOR do szpitala... zadowolona Polecam (1) Witam Pech chciał że wczoraj musieliśmy zawieźć syna na pogotowie (powieka... Monika Polecam (1) Bardzo polecam wojewodzki. Rodzilam tam w tamtym roku. Na porodowce i na... Ewelina Nie polecam (1) Co prawda rodziłam w tym szpitalu cztery lata temu to z tego co się... Agnieszka Fachowy szpital i fachowa opieka (2) Bardzo pomocna obsługa. Położne, salowe i lekarze - naprawdę robili wszystko... Anna Kopyść "rehabilitacja" (1) Nie wiem w jakich kategoriach mam oceniać dzisiejszą wizytę u lekarza... Ewa Mile zaskoczona (1) Ze szpitalami mam do czynienia od kilku lat za sprawą chorujących dorosłych w... Mikołajkowa SOR (1) Mój tata trafił tam z udarem niedokrwiennym. Nie rozpoznali udaru chociaż... Bartek Świetna porodówka (2) W kwietniu rodziłam drugie dziecko i jestem zachwycona, gdybym wiedziała o... Ania tragedia!!! (2) Nie polecam nikomu tego szpitala. Moj partner czul sie tragicznie po wypadku... anna A mnie się podobało ! (2) Nie wiem skąd takie skrajnie złe opinie !?! Mnie tam pomogli, pobyt wspominam... Były pacjent Oddział Chirurgii Dziecięcej (6) Niestety przyszło mi w wielkanoc z dzieckiem na oddziale wylądować. Byłam... Agunia organizacyjnie (1) Organizacyjny Kazachstan, szczególnie hematologia. Lekarze świetni -... lex polecam (1) 3 tygodnie temu rodziłam w szpitalu wojewózkim i jestem bardzo zadowolona z... mila Dr Monika Buchajewicz - neurolog, Szpital Specjalistyczny Św. Wojciecha, izba przyjęć. (1) Dyżur 17 czerwca 2015 r. Jestem z wiekową mamą na izbie przyjęć. Lekarz z... Maria Olszewska Balagan (1) Taki jak w tym szpitalu brak koordynacji to w żadnym innym Od godziny 8.20 do... Jolanta dobry szpital (1) polecamy jak najbardziej ten szpital doda