SOR ???????? (1) Dzisiaj byłem z 85 letnim staruszkiem atak kolki nerkowej ,co pół godziny... IRO Polecam poroddówkę (1) Z czystym sumieniem polecam poród na zaspie, rodziłam tam 2 razy i moje... Mamoośka Patologia ciąży, porodówka, oddział położniczy (1) Spędziłam kilka dni na patologii ciąży, gdzie personel traktuje każdą... Kasia
POLECAM! (1) Nigdy nie zostaliśmy otoczeni taką opieką jak tam. Wiele różnych rzeczy się... A&C neurologia na Zaspie (1) Bardzo dziękuję dr Piotrowi Robowskiemu za leczenie, opiekę, cierpliwość oraz... Hanna Najgorszy szpital w 3mieście (3) Na silny ból brzucha i gorączkę przepisano antybiotyk po 10 godzinach pobytu... Bulba Chirurgia jednego dnia (1) Wszystko odbyło sie tak jak powinno. Bez zbednego oczekiwania, pełna... Mariusz Oddział chirurgii urazowo - ortopedycznej (5) Pacjent jest traktowany podmiotowo. Mam poważne zastrzeżenia, co do pracy... spostrzeżenia chirurgia ogólna (1) serdeczne podziękowania pracownikom SORu, którzy w nocy z 2-3 XI 2015r... barbara dr Monika Buchajewicz neurolog na izbie przyjęć (8) Ogromne podziękowania dla Pani neurolog Moniki Buchajewicz za nieprzeciętną... Ewa Poród w szpitalu PCK (1) W szpitalu w Redłowie rodziłam 1sze dziecko w 2013 roku, a w tym miesiącu... Emilia dr. Mikołaj R- SOR ortopeda bardzo dzięuję za fachową pomoc (1) i pomimo dość długiego oczekiwania to ogólnie dobre wrażenia, fajne... Ewelina Kardiologia (1) Bardzo dziękuję wszystkim pielęgniarkom z intensywnego nadzoru... anonim SOR podziekowani dla dr. INGIELEWICZ (1) Po pierwsze chciałabym podziękować Pani dr. INGIELEWICZ(mam nadzieje ze nie... anonim Wspaniały szpital (1) Wspaniale udzielona pomoc na oddziale ratunkowym , fachowo, szybko,... Anna Łożyńska Odradzam, ogromne problemy (1) Czekałam ponad pół roku na umówioną wizytę, po przyjściu do przychodni... Kasia tragedia (3) pielegniarki bardzo nieusluzne i niekompetentne obsluga lekarzy bardzo slaba... wiktoria Oddział ginekologiczno położniczy (1) Dziękuję wszystkim z tego oddziału za wspaniałą opiekę . Dana Mylne pierwsze wrazenie (1) Urlop nad morzem. Niestety ostry bol ucha zmusil mnie do skorzytabia z... Magdalena Jonska Dziękuję (1) Profesjonalny personel oddziału ginekologiczno-położniczego (patologia... Paulina