Porodowka i oddzial polozniczy (1) Wybralam Zaspe ze wzg na miejsce zamieszkania. Porodowka jak i oddzial... Ssss dramat (1) Moja Mama leżała na oddziale radioterapii w Gdyni przez 5 tygodni. To, co tam... Ewelina Odradzam dentystów w ZOZ Gdańsk! (1) 4 Lata temu wykonywałem leczenie kanałowe jednego z zębów. Kilka dni temu... Rafał R.
Sor obrażanie pacjentów przez ratownika medycznego (1) Obsługa PACJENTÓW Przez Ratowników Medycznych w szczególności pani Monika i... Wojciech Super (1) W oczekiwaniu na cc kilka dni leżałam na patologii ciązy,gdzie opieka pań... Kasia SOR (1) Trafiłam dziś na SOR i jestem bardzo zadowolona z usług. Podejście personelu... Niema zadowolony (1) Wykonywany zabieg przepukliny. Porowaty Panie w radiologii (1) Nie polecam radiologii w szpitalu morskim im. PCK. Panie techniczki niemiłe,... Niezadowolony pacjent 10 godzin czekania (1) Moja mama przyszła na oddział z ostrym bólem brzucha, nudnościami. Podali... córka porodówka na b.wysokim poziomie (1) Wszystkim paniom oczekującym narodzin swoich pociech szczerze polecam poród w... Gunia chirurgia - zadowolony (5) Chciałbym serdecznie podziękować za profesjonalną i troskliwą opiekę... Jan Putrycz Oddział ginekologii onkologicznej (1) W związku z operacją przebywałam na oddziale ginekologii onkologicznej -... illiria Super opieka! (1) Poród naturalny w kilka godzin. Wspaniała pani położna P. Bożenka. Cierpliwa,... S.D. Gorzej się nie da (1) Kompletny brak troski o pacjenta i zainteresowania jego stanem. Nie sposób... Bartek Przymorze opinia beznadziejna (1) Ten szptal powinien być wyremontowanya jest obskurny wykładziny do wymiany,... korin Poród w Redłowie (1) Dzięki lekarzom, którzy podjęli szybką decyzję o cięciu cesarskim, mam... UG super (1) Jestem bardzo mile zaskoczony,czułem się jak w prywatnej klinice.Panie... Dariusz SOR - 11 godzin czekania (2) To co się tam dzieje przechodzi ludzkie pojęcie . Na SOR pracuje banda... Sylwek Podziękowanie za pobyt na ORTOPEDII (1) Bardzo serdecznie dziękuję za remont mojego kolana.Znakomity... kolęda aleksander Sor (1) SOR w Wejherowie wogóle nie funkcjonuje. W godzinach nocnych nie ma szans... Pacjent