Polecam (1) Szybko, fachowo i miło. Począwszy od przyjęcia, przez obsługę w pracowni RTG,... Małgosia Poród na Zaspie (1) Witam, polecam tę wylęgarnię. Rodziłam 11 października. Zarówno wyposażenie... Ania Oddział ginekologii (1) Zgadzam się z opinią, że w ginekologicznej izbie przyjęć kobieta może czuć... IK
Dr.Kabuła bądź człowiekiem!!!!!!!!! (9) Mąż był po urazie ręki po upadku z roweru.Po skończonym leczeniu i zdjęciu... Ewa Oddział chirurgiczny na medal (1) W 7 SMW miałem operowaną przepuklinę brzuszną. Łącznie spędziłem tam 2 noce.... Adam Pracownika Endoskopii - polecam! (1) Gorąco polecam pracownię endoskopii w szpitalu na Zaspie. W zeszłym roku... kolonoszkop Wzorcowa Urologia (1) Ogromny szacunek dla pracy Oddziału Urologicznego na którym przebywałem we... Andrzej pediatria (1) Personel pielęgniarski wyniosły i wredny. Brak empatii i życzliwości.... pacjentka operacja tarczycy (1) Bardzo kompetentne i profesjonalne podejście Pan dr Osęka operacja usunięcia... Arek operacja tarczycy (1) dziekuję bardzo za operacje panu dr Tomaszowi Osęka i wszystkim co tam... joanna Artroskopia kolana (1) Doktor Pawlak - ortopeda operator - powinien służyć jako wzór podejścia do... Małgorzata Jak w prywatnej klinice (1) Super , miłe panie salowe ,a lekarze się starają . Trochę im dać więcej... Hanai ocena lekarz z UCK Gdansk (3) Chodzi o dr.Smolenska Zanete -reumatologa.,przyjmujacego w poradni w... Pacjent UCk super porodowka (1) Mam 36 lat i rodzilam swoje piersze dziecko. Bardzo sie balam porodu i... Magda Dorota (3) Z przykrością muszę stwierdzić ,że ten szpital to ostatnie miejsce z którego... Dorota Chirurgia dziecięca (1) Inne szpitale w Trójmieście powinny się od Was uczyć podejścia do małego... Sławomir Porodówka (1) Zarówno patologia ciąży jak i porodówka super, najgorzej przejść przez izbę... Vanessa Zadowolona wiosna (1) Jeśli chodzi o poród w szpitalu w Redłowie, jak najbardziej polecam to... Wiosna wydział neurologii (1) Pragnę serdecznie podziękować lekarzom oddziału neurologii pp. A.Wensurskiej,... Waldemar Okulistyka (1) Jestem bardzo zadowoloba z opieki nad córką, która trafiła na oddział z... Mama Basi