PRACOWNIA HOLTEROWSKA I PRÓB WYSIŁKOWYCH UCK GDAŃSK (1) Serdeczne podziękowania dla całego personelu, w szczególności dla Pani... Pacjentka Izabela Poród na zaspie- polecam. (1) Na patologii położne ok. Jeżeli chodzi o porodówkę to byłam zachwycona. Na... Ja Oddzial IV oddzial alergologiczny i chorob pluc (1) Witam. Byl ktos w niedalekim czasie na ww. oddziale z dzieckiem? Nie jestem z... Anonim
Rekonstrukcja ACL Polecam ten szpital. (1) obsługa bardzo dobra. Przemile Panie Pielęgniarki, Lekarze i caly Personel.... Iza Bober Artroskopia kolana u 11- letniej dziewczynki (1) Doktor Michał Borys- pełen profesjonalizm. Spokojnie i precyzyjnie... Rodzice Zosi podziękowanie dla dr.Jacka Reszetow (1) Witam Byłam 5.02.2018 operowana przez dr Jacka Reszetow .Jestem mile... Iwona Woźniak stomatologia dr.ratajczak (1) zycze każdemu pacjentowi takiego lekarza jak dr.Ratajczak wspanialy... bartosz podziekowania do dr roclawskiego (2) przez 3 tgodnie bylam leczona przez doktora rodzinnego na zapalenie korzonek... Mariola Pietkiewicz dr.Rocławski (2) dr. na pierwszej wizycie obalił wcześniejsze diagnozy innych lekarzy.... emeryt Polecam ! (1) Obsługa w rejstracji bardzo miła i pomocna . Czas oczekiwania na lekarza... Daria Nie polecam porodowki (2) Nie polecam w tym szpitalu porodówki to co tam przeszłam nie da opisać się w... Ania Zal (1) Panie pielęgniarki wiecznie naburmuszone...i nieżyczliwe..spełniające swoje... Biurowa Rejestracja UCM (1) Usiłowałem zarejestrować się , numer 58 7270505 , dwa dni ciągłego dzwonienia... Jaroslaw SOR -Katastrofa to za slabe słowo.... (1) Kolejny raz niestety przyszło mi wzywać pogotowie i być w tym miejscu... Rodzina Pacjenta Doskonały szpital dla przyszłych i nowych matek (1) Doskonała zaangażowana kadra od położnych po lekarzy. Miałem wrażenie że... Lumalu Wszyscy tylko narzekają... (1) Dlaczego dajemy oceny niezadowolenia... łatwiej przychodzi wystawienie... Ana rejestracja ginekologiczna......... (1) rejestracja do ustalenia terminu zabiegu ginekologicznego przerasta wszystkie... gosc Przetoka (1) Podzikowania dla dr.A Babickiego i całego personelu, super opieka , polecam Jarosław M. Poród i pobyt na oddziale Położnictwa (1) Postawę położnej i lekarza podczas porodu oceniam bardzo dobrze. Wbrew... Ewelina D. Doktor Tomasz Osęka- opinia o lekarzu (1) Dziękuję Panu doktorowi Tomaszowi Osęce za wspaniale przeprowadzoną operację... Irena S.