Karol - opinia (1) Oddział udarowy leżałem plackiem ponad 2 tyg. Zero siadania chodzenia... Karol Karolina - opinia (1) Profesjonalna i bardzo miła obsługa. Badanie zrobione bardzo sprawnie. Karolina Anna Szyller - opinia (1) W dniu 11.03.2021 otrzymałam po konsultacji telefonicznej smsa: Zapraszamy na... Anna Szyller
Justyna - opinia (1) Z całego serca dziękuję położnym w tym szpitalu.. Przywitały troje moich... Justyna Emi - opinia (1) Szpital fatalnie funkcjonuje, człowiek ze skierowaniem na cito do szpitala... Emi Ignacy - opinia (1) Bylam 2 .03 w izbie przyjec na planowe zabiegi. Obok byla rejestracja na... Ignacy Danuta F. - opinia (1) jestem bardzo zadowolona że znalazłam ten szpital bo na zabieg czekałam... Danuta F. Ewa - opinia (1) Stan bliskiej mi osoby jest krytyczny, niestety próba dodzwonienia się jest... Ewa pacjentka - opinia (2) Nie polecam tego szpitala nikomu. Na Izbę trafiłam 2 grudnia ze skierowaniem... pacjentka Jerzy Nowak - opinia (1) Miło, kompetentnie, szybko. Odzyskałem ostrość wzroku. Jerzy Nowak pacjent płacący składki na NFZ - opinia (1) Jeśli są ludzie którzy mają serce i nie traktują pacjenta jak zło konieczne... pacjent płacący składki na NFZ Mk - opinia (1) Brak informacji ani też chęci pomocy Mk Michał - opinia (1) W szpitalu miałem wykonywany zabieg na stopie. Zarówno lekarze, jak i... Michał Ewelina - opinia (1) Panie Rejestratorki w bloku nr.3. przy badaniach covidowych przed przyjęciem... Ewelina Ania K - opinia (1) Urodziłam syna (CC) w styczniu 2021 był to mój drugi poród w Redłowie. W... Ania K Dagmara N. - opinia (1) W dniu dzisiejszym tj 27.01 miałam zabieg histeroskopii wykonany na... Dagmara N. Eve - opinia (1) Makabra. Babcia z krwotokiem siedzi na się 27 godzinę i dalej nic nie... Eve Anna z Gdyni - opinia (2) Na sor do Wejherowa trafiłam drugi raz, i złego słowa powiedzieć nie mogę,... Anna z Gdyni Pacjentka - opinia (2) Kto napisał pozytywne opinie? trzeba posprawdzać ip komputerów! pewnie sami... Pacjentka wejadamo - opinia (1) Opinia SOR w szpitalu w Wejherowie. W czasie Covida pacjent miał skierowanie... wejadamo