Kazimierz - opinia (2) Dziękuję całemu personelowi za miłą i szybką obsługę. pacjent SOR Kazimierz Pacjentka - opinia (1) Szpital, który służy tylko do odsyłania i załatwiania miejsc w innych... Pacjentka Synowa - opinia (1) Dodzwonienie się graniczy z cudem. Żadnej informacji o przyjętych pacjentach. Synowa
wojciech N - opinia (1) Bylem pacjentem soru w dniu 15 11 21r i to nie jedno krotnie pani lekarz... wojciech N Wstrząśnięty Pacjent - opinia (1) Pani, która odebrala telefon w ogóle nie była zainteresowana pomocą... Wstrząśnięty Pacjent Pielas Stanisława - opinia (1) Najlepszy szpital, znakomity personel medyczny jak również personel... Pielas Stanisława Krystyna Wojdyło - opinia (1) Serdeczne podziękowania za przywrócenie do życia dla Pani dr Anny Kowalczyk... Krystyna Wojdyło Renata G. - opinia (1) Polecam każdemu ten szpital. Personel sympatyczny, kompetentny, wszystko... Renata G. Al-Saadi - opinia (1) Kilka miesięcy temu przechodziłem zabieg zaćmy oka, którego bardzo się bałem.... Al-Saadi Renata - opinia (1) Ludzie czekają 9-12 godzin aby dostać się Lekarza Renata Wiktor Sampolski - opinia (2) 30.09.2020 zgłosiłem się do lekarza kwalifikującego na zabiegi. Byłem... Wiktor Sampolski Małgorzata Kubik - opinia (1) Na zabieg artroskopi czekałam dość długo. Ale warto było. Podczas całego... Małgorzata Kubik Marek - opinia (1) W tym szpitalu dr Michał Borys wykonywał zabieg - artroskopie lewego barku.... Marek Ekilin - opinia (1) Na początku miłe zaskoczenie. Miło, szybko, profesjonalnie. Przyjazna obsługa... Ekilin Monika - opinia (1) Dostaliśmy skierowanie z przychodni, aby pojechać z dzieckiem do Szpitala na... Monika M. Deorocki - opinia (1) W tym szpitalu nie ma już punktu szczepień przeciw COVID-19. Proszę... M. Deorocki CezSmu - opinia (1) Dla mnie wszystko jak należy, jestem po udarze i cała obsługa dla mnie na... CezSmu janina orzechowska - opinia (1) Miałam wykonany zabieg zaćmy na oko prawe (16.08.2021) , i oko lewe... janina orzechowska Małgosia - opinia (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem opieki empatii zaangażowania Pan Pielęgniarek... Małgosia Ania - opinia (1) Parę dni temu miałam zabieg histeroskopii na oddziale... Ania