Szpitalny Oddział Ratunkowy

Pogotowie ratunkowe

Gdynia, Wójta Jana Radtkego 1

*"', - opinia (1) Brak słów na brak kultury ratowników. Długo by mówić, mam nadzieję, że nigdy... *"', Michał - opinia (1) Serdeczne podziękowania dla lekarzy i ratowników za kontakt, za życzliwość,... Michał Grażyna - opinia (1) Serdecznie dziękuję całemu personelowi medycznemu za opiekę. Chcę nadmienić,... Grażyna
Tomasz - opinia (1) Gościłem na SOR wielokrotnie. Bywa na nich różnie. Natomiast tak opieszałego,... Tomasz Joanna - opinia (1) Bardzo dziękuje P. Jakubowi i Danielowi z SOR'u za okazaną empatię oraz... Joanna Beznadzieja ! - opinia (1) Niebywała ignorancja - na samym SOR jak i opieka po. Przerażające że tak... Beznadzieja ! Mąż zmarłej na SOR żony - opinia (2) Brak opinii pozytywnych a szczególnie negatywnych nie świadczy o poprawie... Mąż zmarłej na SOR żony Jacek - opinia (1) W zeszłym tygodniu z dzieckiem z temperatura 38,5 9 godzin czekania, wczoraj... Jacek Tomasz - opinia (2) Tragedia !!! przez 5 godzin organizują odwóz 90 letniego pacjenta do domu. Po... Tomasz Atina - opinia (2) To jest prawdopodobnie najlepszy sor w Trójmieście, cudowne uzdrowienia są... Atina Waldi - opinia (1) Większego dziadowstwa nie widziałem!!! Jak można prowadzić odział ratunkowy w... Waldi Dorota - opinia (1) Nowy sor w Gdyni, nic nie zmienia,to tylko nowy budynek,mnóstwo ludzi... Dorota Ewa - opinia (1) Dramat to mało powiedziane!Dodzwonić się na SOR w sprawie pacjenta jest w... Ewa skm155@wp.pl - opinia (1) Tam się jedzie umierać, nie ratować. 22 godziny w pozycji siedzącej. Tyle... skm155@wp.pl Aga - opinia (1) To nie szpital to umierania. Wypisują pacjenta do domu po czym na drugi dzień... Aga wiola - opinia (1) beznadzieja, omijajcie jak możecie dużym łukiem, strasznie długi czas... wiola Ted - opinia (2) Pogotowie Ratunkowe zabrało mnie w trybie pilnym na SOR w gdyńskim szpitalu .... Ted Zgroza (2) Zostałam przyjęta na SOR ze skier. od lek. I kontaktu z temperaturą, bólem... Kasia Artur - opinia (1) Nie było tak zle jak to ludziska opowiadaja Artur Teresa - opinia (1) Warunki okropne, duszno - zaduch, smród. Ratownicy i lekarz mili ale to... Teresa