Szpitalny Oddział Ratunkowy

Pogotowie ratunkowe

Gdynia, Wójta Jana Radtkego 1

Oczekiwanie (1) Wraz z przyjacielem pojechaliśmy na sor z pogotowia. Czas oczekiwania z żółta... Przyjaciółka Alex - opinia (1) Pomimo złamania mieli to głęboko... Według nich wszystko było dobrze,zlecił... Alex Czy ktoś w końcu się zajmie tym SOR'em? (1) Moja mama dostała skierowanie do SOR z silnymi bólami głowy i wysokim... Paweł
Słów mi szkoda. (1) Szkoda pisać, człowiek przychodzi z mdłościami i bardzo mocnym bólem brzucha... PH Uciekac jak najdalej (1) Brak mi słów na temat podejścia lelarzy. Czułam ze ratownicy robia co moga by... Moi Czas oczekiwania oraz jakosc obsługi pacienta (1) Osoby z obszaru segregacji nieprzyjemne traktujące pacienta jako zło... Angelika Paranoja! (1) Człowiek z dolegliwościami przychodzi na SOR traktują go od niechcenia bo... Dawid Cz. Szacunek dla rodziny pacjenta (1) Karetka pogotowia przywiozła moją mame do SOR,gdzie nawet nie otrzymałam... córka pacjentki szok (1) męza zabrala karetka z domu w nocy 11 maja 2015 roku po ataku epilepsji... aneta umieralnia (1) na oddziale ratunkowym traktuje sie ludzi jak bydło, lapiej traktuje sie psy... ewa Gdynskie pogotowie (1) Dzisiaj rano na prom , byla wzywana karetka do mlodego chlopaka co... diablica48 Romuald Zieleń - opinia (1) Zostałem przywieziony karetką na SOR w dniu 24.03.2014 ok godz 22.00 z... Romuald Zieleń . (1) Lepiej zdychać pod płotem niż być "leczonym" w tej instytucji.... artur