Szpitalny Oddział Ratunkowy

Pogotowie ratunkowe

Gdynia, Wójta Jana Radtkego 1

Bartek - opinia (1) Tata przywieziony na SOR przez ZRM z obrzękiem płuc ,zdiagnozowany szybko... Bartek Anonim - opinia (1) Moja mama trafila na SOR z podejrzeniem zawału serca. Niestety po 6 godzinach... Anonim Szybko i sprawnie (1) Pierwszy raz byłam na sorze w Gdyni i jestem mile zaskoczona szybką i... Łucja
Moja ocena SORu w Gdyni. (3) Pisałem tu wcześniej post, ale okazało się, że nie można dać oceny zero, więc... Wiesław Pozytywne zaskoczenie (1) Lekarz rodzinny skierował nas z Tata na SOR z podejrzeniem z zakresu... Kasia B - opinia (2) Dostałam skierowanie na SOR od lekarza pierwszego kontaktu. W rejestracji... B Sor (1) Czekanie na sorze, to jest jedna wielka pomyłka. Lekarze chodzą i znikają na... Iwona Podziękowanie (1) Dziękujemy bardzo,lek. konsultującemu Piotrowi Hryniewieckiemu-Fiedorowicz za... agnieszka,bartosz zielińscy sekretariat sor - u Gdynia (1) Bardzo dziekuje pani z Sekretariatu SOR - u: za pomoc, okazana empatie i... Anna Z. Refleksje po wizycie na SOR w Gdyni. (1) Dnia 4 października otrzymałem skierowanie na SOR od lekarza pierwszego... Ryszard N. miła obsługa i w krótki czas oczekiwania (3) Pomimo ,że przyjechałam w niedzielę (święto) ze zwichnięta kostką i chorych... Joanna S. Personel bardzo miły... ale wyraźnie przepracowany (2) Na SORze jestem niestety częstym gościem. Jednego jestem pewna, personel... Jt0509 oczekiwanie na przyjęcie na oddział (1) Teściowa 82l. czekała na przyjęcie do szpitala na zydelku 6 godzin.panie... gwaldek Obsługa SOR Szpital Miejski (2) Bardzo chciałem podziękować za okazaną pomoc oraz pochwalić za profesjonalizm... RG NOCNA I ŚWIĄTECZNA OPIEKA CHORYCH (1) Pytam się kto myślący logicznie przeniósł Pogotowie w Gdyni do Szpitala... Gdynianka Nie udzielono pomocy (nawet konsultacji) mojej żonie. (1) W dniu 7.10.2017 roku i w dniu następnym mojej żonie dokuczał wyjątkowo silny... wiesiek Nic Pani nie jest... (1) Trafiłam na SOR karetką z domu. Ogromny, rozwalający od środka ból głowy. TK... Kobieta mnniej niż zero (1) To co się dzieje na sorze w Gdyni to jest dramat! Mają pretensję że ktoś im... ja Czy ktoś w końcu się tym zajmie?! (1) Traktowanie ludzi w sorze jak intruzów to tylko jeden z wielu minusów tej... Kasia julia piątek (1) Julia Piątek - nieuprzejma, odpychająca, obsługuje pacjentów z łaską. Niby... waleria