Szukam klientów Fabryki Domów w Tczewie

Temat dostępny też na forum: Usługi i wykonawcy
Witam. Szukam klientów jak w tytule i kazdego kto miał jakies doswiadczenia z ta firma, zarownop pozytywne jak i negatywne. Mam zamiar podjac z nimi wspołprace w przyszlym roku a nie wiem co myslec o tym co produkuja i jaka jest jakosc tej roboty. Wysłałem do nich kilka emaili i na zadnego nie dostałem odpowiedzi natomiast telefonicznie rozmawia mi sie bardzo konkretnie i fachowo. Moze tez ktos stawiał dom prefabrykowany ale nie szkieletowy, z innej firmy to prosze o opinie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Szukam klientów Fabryki Domów w Tczewie

Czy znalazł Pan jakiekolwiek infirmacje na temat tej firmy?? Zdecydował się na współpracę. Nie mogę nigdzie nic znaleźć :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Witam właśnie mi stawiają dom w Malborku i proszę mi wierzyć byłam pełna obaw ale naprawdę się starają.

Pomagali załatwić zezwolenie na budowę , naciskali na Bank PKO bp bo opóźniał wypłatę kredytu a teraz transz .

Prace idą szybko , składnie o co poproszę to zrobią , podpowiedzą ,poprawią , doradzą , na budowie jest porządek , pracownicy nie piją jestem szczęśliwa że na nich trafiłam i z czystym sumieniem polecam ..

Dom się buduje na osiedlu Poligon w Malborku ul . Francuska

Pozdrawiam

Małgosia

Witam serdecznie:)
Ciesze się, że pojawił się wpis Małgosi...bo też szukałam jakiejs opinii o fabryce:)
Panowie mają mi też budować domek i to aż w Kutnie... jesteśmy na etapie podpisywania umowy. Jeżeli wszystko pójdzie ok to mamy ruszać od lipca;)
Pozdrawiam all;)

witam
tez mam zamiar z nimi się budować.
i mam pytanie czy po ich wycenie projektu dało się z ceny jeszcze coś utargować
pozdrawiam

Hej!
Jak w końcu uzbieram, to też chcę się na nich zdecydować... Jak idą prace? Warto????
Pozdrawiam

Witam, czy ruszyła Pani z budową ? Ja też mam zamiar, ale trochę przeraziła mnie ich umowa, która jest nie do podpisania :(

Czy ktoś jeszcze oprócz Małgosi buduje z Fabryką domów z Tczewa ?
może jakieś fotki z budowy .. proszę o pomoc zastanawiam się nad tą technologią i firmą

Proszę również o opinię Kogoś kto buduje z powyższą firmą , dzięki

prośba

Przepraszam chciałbym się spytać gdzie znajduje sie ulica francuska w malborku koło centrum ? można prosić o nazwe najbliższego skrzyżowania ?? ponieważ nie mogę sie doszukać tej ulicy w internecie
Z góry dziękuje mój email gicul@op.pl

Jeśli chodzi o konkurencję to mój dom w technologi "tradycyjnej na klej" budowała firma MUELLER z Tczewa i jestem bardzo zadowolony.Wszystko szło sprawnie.Naprawdę dobra i solidna firma.Realizują budowę domu kompleksowo z matriałem więc moje zaangażowanie ograniczyło się prawie do zera.Dom budowali 2 miesiące na osiedlu Poligon w Malborku.Stan surowy zamknięty.Polecam

ja pierdziu.... Fabryka domow z Tczewa - CZARNA LISTA

tu macie odpowiedź

http://www.forum.pozew-zbiorowy.com.pl/pozew-zbiorowy-przeciwko-goldman-development-vt129.htm

A ja buuję z firmą Natan z Tczewa. Od projektu po sam dach + wszystkie instalacje i wykończenia. Znają się na tym co robią. Ważna rzecz, NIE PIJĄ na budowie :)

a gdzie piją ? :-)

Witam

Kończę z nim (FABRYKA DOMÓW TCZEW) budowę domu w okolicach Tczewa poleciła mi ich znajoma z poprzedniej pracy jej budowali z Iławie i była bardzo zadowolona .

Poczytałem opinie na internecie były dość pozytwyne , jeżeli można im ufać ?

Napisałem prośbę o wycenę i tak się zaczeło .

Obecnie konczymy wykończeniówkę rozpoczołem 8 Maja , były zgrzyty ale ogólnie to dobra firma na tego co słyszę od swoich znajomych o ich problemach budowlanych to nawet się ciesze , że na nich trafiłem .

Nie polecam jedynie cekoli , robiła je dosć długo i 2 razy zmieniali mi ekipy ale w ogólnym rozrachunku jest jak chciałem da się dogadać .

Jak ktoś ma pytania prosze pisać tjt@autograf.pl

p.s. szukam dobrej formy do kutego ogrodzenia może ktoś pomoże .

pozdrawiam

Tomasz

pozytywne opinie to oni sami sobie piszą - bo to firma jest mocno niesolidna !!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

BUDUJA MI DOM W KOSZALINIE. OSIEM MIESIECY I NIEMAM NAWET DACHU. DODZWONIC SIE DO NICH GRANICZY Z CUDEM. DALEM IM 265TYS ZLOTYCH I TO BYL BLAD. NIGDY NIE DOTRZYMALI ZADNEGO TERMINU . KLAMIA JAK Z NUT ABY WZIASC PIENIADZE A POZNIEJ NARAZIE. NASZA BUDOWA STOI OD MARCA. SPRAWA TRAFI DO SADU I DO POLICJI .

Radziłbym uważa na tą firmę Goldman Development (fabryka domów z Tczewa). Obecnie kierowany jest przeciwko niej pozew zbiorowy.
Przed współpracą radziłbym się zapoznac z opinią na jej temat.
Naciągneli wiele osób w całej Polsce i używają do tego różnych nazw i stron internetowych.

Ja też z nimi zacząłem budowę domu do stanu deweloperskiego ale po 8 miesiącach zrezygnowałem z ich niefachowych usług i dochodzę swoich praw w sądzie !!!! Dom w ciągu tych 8 miesięcy miał być gotowy w/g umowy , ale udało im się zbudować ledwo stan surowy otwarty ! Nie mają pojęcia ani żadnego wykształcenia aby kierować jakąkolwiek budową ! Następna firma zakończyła budowę pod klucz w ciągu 3 m-cy a do tego zbudowali solidne ogrodzenie . Goldman to naciągacze i oszuści !!!!!!!!!!!!!!!

Inne tematy z forum

Czy ktoś żałuje zakupu mieszkania na kredyt? (417 odpowiedzi)

Witajcie, mam pytanie do osób, które kupiły mieszkanie na kredyt: czy żałujecie, że wzięliście...

Meble ogrodowe (58 odpowiedzi)

Założyłem nowy wątek, bo wszystkie dotyczące mebli ogrodowych są już bardzo stare. Jakie macie...

żelazko, pralka, odkurzacz (15 odpowiedzi)

hej, właśnie wprowadzam się do swojego mieszkania. szukam jak w temacie żelazka, pralki i...