Szukam koleżanki-przyjaciółki :))

Hejka :)

Może znajdzie się tu dziewczyna która tak samo jak ja nie ma co robić po pracy w tyg ? :) Która chętnie poszłaby na jakiś spacer - zakupy - piwko ?? :)) Do niedawna miałam ( tak mi się wydawało ) dobre koleżanki ale prawda okazała sie inna... ;/ Tak nudno siedzieć całymi dniami w domu przed kompem ;/
Mam 24 lata i jestem z Gdańska :)
Pozdrawiam :)

Panom podziękuję :P
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Szukam koleżanki-przyjaciółki :))

Sylvia ja też nie piję piwa:) heh i też mam problem ze znalezieniem przyjaciółki:(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cześć dziewczyny, przypadkiem udało mi się trafić na to forum.. i bardzo się cieszę, bo może uda mi się spotkać kogoś o podobnych zainteresowaniach.

Chociaż mieszkam w Gdańsku od trzech lat, nie udało mi się spotkać wielu koleżanek poza pracą- takich, z którymi mogłabym pogadać dosłownie o wszystkim.
Mam 23 lata, mieszkam w Gdańsku, na wyspie sobieszewskiej. Kiedy już mam jakąś wolną chwilę pochłaniam książki (ogromne ilości, głównie fantastyka, ale i romansidłem nie wzgardzę) i nadrabiam zaległości serialowe (jak większość kobiet zakochana jestem w Dr Housie :))

Jestem dobrym słuchaczem, więc wymarzoną kumpelą dla gaduł :)

Nie cierpię chodzić sama na zakupy,rzadko mam z kim się wyrwać na głupi spacer (koleżanki zostały w domu rodzinnym, 600 km stąd..)
Zapraszam do kontaktu.. :) moje gg: 864537, mail: pasqudka@gmail.com

Martusia to mój nr gg 4803891
Dawno tu nie zaglądałam i ciebie chyba również dawno nie było.

a kiedy jest najbliższy pokaz?

mój numer GG 8615613. Jeśli ktoś chce to niech pisze:)

Ja mam propozycję:) Jestem wizażystką i prowadzę warsztaty wizażu w Gdyni w Centrum Kwiatkowskiego. Są one bezpłatne bo organizuje je firma Oriflame. W czasie warsztatów wykonujemy sobie wzajemnie makijaż i zawsze można poznać kogoś fajnego!!! Jeżeli którąś z Was interesuje taka forma spędzenia wolnego czasu to zapraszam.:)http://www.wix.com/spaleniak/oriflame

3843225 Moje gygy :) czekam z niecierpliwością :)))

przepraszam ola pisze na gg i nic a nasze maluchy sa z tego samego dnia i roku

pla pisze do ciebie i nic

Spotkanko w grupie byloby suuper :)
ruszmy nasze piękne i mądre mózgownice i do dziela :)
ma któraś jakieś propozycje?

Może jakieś wspólne babskie wyjście do kina na Parnassus?

by można było zaktualizować, może jakiś pozysł?.... a może każdy, kto chce nawiązać kontakt niech wpisze się jeszcze raz podając swój numer GG lub maila?

Nigdy nie myślałam, że wyląduję na jakimś gdańskim forum szukając bratniej babskiej duszy, z którą mogłabym pójść do kina,na spacer, na drina czy ogólnie na jakieś ploty o życiu. Ale brutalność życia uświadomiła mi, jak bardzo jestem sama i zdecydowałam się szukać pomocy tutaj :)

Hilfeeeee, bo zwariuję ;)

Słuchajcie, a może zaktualizujemy troszkę tą listę? Bo pewnie wchodzi tu sporo osób i zastanawiają się czy napisac do kogoś kto się "ogłaszał" kilka miesięcy temu.

Witaj, ja mam 31 lat, mieszkam w Gdańsku Oliwie, bardzo chętnie zostanę Twoją koleżanką. Ze znajomymi tak jest, ja z powodu tego, że wyszłam za mąż, moje przyjaciółki okazały się tylko przyjaciółkami jak byłam sama i mogłam z nimi wychodzić na podryw ;) jeśli Tobie nie przeszkadza że jestem mężatką, to napisz do mnie. Podaję moje gg: 3051363. Pozdrawiam Ola

Hej dziewczyny :)

Ja również dopisuję się do tematu :) Mam 23 lata, studiuję, mieszkam w Gdyni. Mój mail monis86@vp.pl lub gg 12751927.

Pozdrawiam ;)

Cześć dziewczyny chętnie do was dołącze mam 28 lat tak samo jak wam zdarza mi się nudzić po pracy moje gg 2211027 fajny pomysł wyskoczyć gdzieś :)

Hej Gosiak :)
Ja jestem w podobnej sytuacji tyle, że mam 25 lat a termin porodu na maj ale co tam to tylko kilka miesięcy różnicy :)
Daj jakiś namiar na siebie.
Inne przyszłe mamuśki i nie tylko też chętnie poznam :)

Hej kobietki, szukam szczerej bratniej duszyczki z którą można porozmawiać o wszystkim i o niczym, pośmiać się, wybrać się na wspólne zakupy, na piwko czy od czasu do czasu poszaleć. Ostatnio w moim życiu zaszło wiele zmian, zawiodłam się na bliskich mi osobach i nie ukrywam że doskwiera mi samotność. To mój mail Ratowniczka84@interia.pl Pozdrawiam serdecznie!

i ja szukam przyjaciółki, jestem optymistką, na brak poczucia humoru nie narzekam, mam 2 dzieci, mieszkamy w Gdyni - odezwijcie się czasem dziewczyny - jolantalokic@op.pl

Inne tematy z forum

Niskie libido u mojego mężczyzny (31 odpowiedzi)

Powinnam raczej napisać zerowe libido. Mój mąż w ogóle nie chce ze mną uprawiać seksu. Właściwie...

Kupujcie może naturalne kosmetyki? (84 odpowiedzi)

Cześć. Kupujcie może naturalne kosmetyki? Możecie polecić mi jakiś dobry sklep oferujący szeroki...

Czy to już ten czas by się zacząć martwić? (52 odpowiedzi)

Jutro mam 27 urodziny i w związku z tym naszła mnie dzisiaj pewna refleksja.. Otóż, jutro wejdzie...