Szukam koleżanki-przyjaciółki :))

Hejka :)

Może znajdzie się tu dziewczyna która tak samo jak ja nie ma co robić po pracy w tyg ? :) Która chętnie poszłaby na jakiś spacer - zakupy - piwko ?? :)) Do niedawna miałam ( tak mi się wydawało ) dobre koleżanki ale prawda okazała sie inna... ;/ Tak nudno siedzieć całymi dniami w domu przed kompem ;/
Mam 24 lata i jestem z Gdańska :)
Pozdrawiam :)

Panom podziękuję :P
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Szukam koleżanki-przyjaciółki :)) -

hej.Napisz na kinia82-82@o2.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Szukam koleżanki-przyjaciółki :))

11860722 gg;)

witaj! mama z moreny melduje sie:)
anitham@wp.pl
pozdrawiam i czekam na kontakt

Cześć!
Ja tez mam 5 letniego synka a drugie 2 letnie i mieszkam na obłuzu. Jeśli masz ochotę sie spotkać to czekam na maila od Ciebie.
mpkos@wp.pl
Pozdrawiam

Szukam koleżanki do wspólnych spacerów z dzieciaczkami najchętniej z okolicy Gdańska Osowy lub Gdyni Dąbrowy. Ja mam dwóch synków w wieku 3,5 i 1,5 roku.

trzy córki, dwie przedszkolne, jedna jeszcze nie
mamo z Moreny - podaj gg, maila - odezwę się

Ewelina, 18 lat.. ;) Mieszkam w Gdańsku od urodzenia, a obecnie w okolicach Pruszcza Gdańskiego. Mam Chłopaka, można powiedzieć że Narzeczonego:)
Szukam koleżanki/ przyjaciółki do pogaduszek ;)
Gg:20587739

35 lat Morena dwie coreczki...przedszkolak i roczniak....
poszukiwana jak w tytule...spacerki, pogaduchy....

Hej ! tez jestem z poznania, pisz na nr gg: 24710330

Ola ;P

Hej Margherita:) Ja mam 35 lat i prawie 3 letniego synka. Jestem z Gdyni. Jeśli masz ochotę to napisz ivonnebest@gazeta.pl pozdrawiam:)

Czy ktoś tu jeszcze zagląda? Ja też szukam koleżanek do wspólnych wypadów na zakupy do kina, fitness, rower itd. piwko też :) Mam 25 lat i mieszkam od ponad 2 lat w Gdańsku. Jeśli chcesz pogadać pisz: olap55@wp.pl

Ja jestem z Gdyni,Agnieszka 23 lata:).Odezwij się na ice06@wp.pl

a czy z Gdyni ktoś tu zagląda? ja mam 22 lata. raczej nie jest mi nudno i żadko znajduję czas, ponieważ pracuję po 13 godzin dziennie. ale teraz w wakacje to czasami tylko 8-9, wiec z chęcią bym się z kimś spotkała na pogaduchy. Fajnie byłoby spotkać szczerą i prawdziwą koleżankę:)
W Gdyni mieszkam od przeszło roku, ale nie nawiązałam jeszcze żadnych nowych znajomości. Może już nie potrafie i nie przychodzi nam już to tak łatwo, jak wtedy kiedy byłyśmy małe:)
W każdym bądź razie: jestem spokojna, szczera, ale nie lubię nudy. Jestem po studiach-filologia. Zajmuję się także bardziej zawodowo robieniem zdjęć, choć jest to moją ogromną pasją:)
Nie szukam osoby identycznej do mnie...musimy się uzupełniać:) Ale jedno wiem jaka powinna być- SZCZERA!!!
Pozdrawiam:)

Witajcie!
Ja mam 32 lata i 2 urwisów 5 i 2 latka. Chętnie spotkalabym się z inną mamą na spacerek,plac zabaw czy kawke. Troche sie nudzimy sami. Najlepiej z Gdyni :)

:) Widzę, że wątek powoli umiera.
Hej nazywam się Iza(l.19) od miesiąca mieszkam w Gdańsku z moim chłopakiem. Szukam koleżanek/koleżanki, przyjaciółek/przyjaciółki, nie znam tu nikogo więc byłoby bardzo miło poznać fajne dziewczyny. Jeśli jest ktoś chętny na wspólne wypady na zakupy, do kina, na spacer, może rolki czy rower, gokarty lub basen. Jeśli jest ktoś z kim będę mogła śmiać się i płakać to proszę o kontakt ipereszczako@wp.pl
Początkowa korespondencja na pewno pozwoli na bliższe poznanie.

Hey. Też szukam przyjaciółki na pogaduchy, zakupy czy inne wyjścia. Miło byłoby kogoś takiego poznać z kim można by się zaprzyjaźnić.
Jestem z Poznania, mam 19lat.

Witajcie!!! Mam 23 lata i szukam koleżanki z ktorą mogłabym wyskoczyć na zakupy, i spędzać wspólnie czas. Mieszkam w Poznaniu i intersuj si modą.

Cześć mam 24 lata i mieszkam w Straszynie koło Pruszcza szukam koleżanki na ploty,kawę może jakiś basen :):) gg 4335058

Hej, a ja mieszkam na Anny Jagiellonki. Podaj jakiś kontakt do siebie (GG, mail) to się zgadamy na kawke np :)

Inne tematy z forum

Czy to już ten czas by się zacząć martwić? (52 odpowiedzi)

Jutro mam 27 urodziny i w związku z tym naszła mnie dzisiaj pewna refleksja.. Otóż, jutro wejdzie...

Tabletki Cum on opinie (3 odpowiedzi)

Jakie macie opinie na temat tabletek na zwiększenie wytrysku cum on? Czy rzeczywiście poprawiają...

Kosmetyki na lato (30 odpowiedzi)

Jakie stosujecie kosmetyki na lato? Zależy mi przede wszystkim na dobrych kremach nawilżajcych,...