Szukam koleżanki-przyjaciółki :))

Hejka :)

Może znajdzie się tu dziewczyna która tak samo jak ja nie ma co robić po pracy w tyg ? :) Która chętnie poszłaby na jakiś spacer - zakupy - piwko ?? :)) Do niedawna miałam ( tak mi się wydawało ) dobre koleżanki ale prawda okazała sie inna... ;/ Tak nudno siedzieć całymi dniami w domu przed kompem ;/
Mam 24 lata i jestem z Gdańska :)
Pozdrawiam :)

Panom podziękuję :P
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Szukam koleżanki-przyjaciółki :))

Mam 29 lat, przeprowadziłam się niedawno do gdyni, a pracuję w sopocie, też szukam dobrego towarzystawa - a na dodatek nie tylko dla siebie, bo mam 6-letniego synka i 5-letnią córeczkę. Jeśli ktoś chciałby z nami się zapoznać, to pisz na email :)
jolantalokic@op.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

To daj namiar na siebie i sprawa załatwiona :P tzn ta sympatyczna osobka :D Pozdrawiam wszystkie "samotne" koleżanki :D łączmy się :P

Eee tam trzeba tylko optymistycznie myśleć, na pohybel wszystkim i być sobą. Także XXL małe dzieciaczki też lubią spacerki,krótsze i dłuższe... nie zaprzeczę że też z chęcią poznałabym nową sympatyczną osóbkę na szaleństwa dnia codziennego ;) pzdr gorąco ;p

Dziewczyny, super sprawa z tym umawianiem się na piwko/shopping, spacerowanie..., kobietki to jednak potrafia myśleć:)

Chetnie dołączyłabym do którejś z Was, ale mam mało wolnego czasu, opiekuje się malutkim dzieckiem.

Życze cudownych przyjaźni na wiele lat!!!

Jeśli jest jakaś zainteresowana na poznanie NOWEJ - LEPSZEJ ;) Koleżanki piszcie na gg :) 3843225 :)

Z góry uprzedzam że jestem straaaaaaszną gadułą :) wesołkiem :) pozytywnym wariatem :) I miło by było gdyby znalazła się podobna istota :)

Już mi się nudzi tak siedzieć przed kompem - w taką pogodę można by było iśc na piwko :)

A jeśli nie we 2 to można zebrać więcej istotek :)))

Pozdrawiam i czekam na wiad !!

:)

Hej jak najbardziej ja:) A z koleżankami tak zazwyczaj jest.... niestety....

Witajcie

Również szukam kogoś z kim można się spotkać, porozmawiać.. mam 32 lata, mieszkam w Gdańsku za Ujeściskiem, pracuję we Wrzeszczu, kończę studia, wychowuję samotnie syna.. I chętnie poznam kogoś, z kim będę mogła rozmawiać :) wyjść do pubu, na kawę..na plażę, w sumie gdziekowiek :) shese@wp.pl gg 766796

to ja też się dołączę ze swoją "ofertą". Mam 29 lat, sporo wolnego czasu po pracy. Kocham książki i filmy. Ulubionych tytułów nie sposób wymienić, po prostu musi być do literatura lub kino zmuszające do myślenia, podsuwające raczej pytania niż gotowe odpowiedzi. Nie chcę mieć wielu znajomych. Chcę mieć kilka osób, dla których zrobię wszystko, którym będę ufać, z którymi będę chciała spędzać czas od spacerów nad morzem, po gorączkowe zakupy w hipermarkecie w poszukiwaniu ulubionego jogurtu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

juliaa_00@yahoo.de
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

mówią, że o nowe kontakty nie trudno gdy ma się chęci, gdy ruszy się gdzieś z domu, gdy znajdzie się jakieś hobby, by móc się nim dzielić z innymi.
zadnej w tym prawdy. szczególnie gdy się jest takim człowiekiem jak ja. nieśmiałość hamuje wszystko. więc po części rozumimem skąd Twój post na forum.

droga koleżanko,napisz coś więcej o sobie, co lubisz robić, jakiej muzyki lubisz słuchać, jakie książki czytasz, jakie filmy oglądasz, itp. itd. to niby takie prostackie pytania, które każdy na początku zadaje, ale łatwo po tym poznać, czy reprezentuje się choć troochę pokrewny typ człowieka - a to rokowałoby udaną znajomością.
pozdrawiam

To dawaj namiar na siebie :)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja chetnie sie wybiore na zakupy:) jestem w Gdansku od niedawna i jakos nie mialam jeszcze okazji zeby poznac kogos z kim mozna by porozmawiac:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum

Czy lubicie się malować i dlaczego? (43 odpowiedzi)

Zastanawia mnie to ponieważ jestem mężczyzną i nie lubię wymalowanych kobiet. Uważam, że takie...

Feromony damskie (36 odpowiedzi)

Dziewczyny czy psikałyscie się kiedyś zapachami dla kobiet z feromonami? Działają czy nie? Gdzieś...

Gdzie w Gdańsku sklep 1001 drobiazgów? (6 odpowiedzi)

Może ktoś się orientuje gdzie w Gdańsku w okolicach Przymorza, Żabianki, Oliwy znajduje się taki...