Szukam koleżanki-przyjaciółki :))

Hejka :)

Może znajdzie się tu dziewczyna która tak samo jak ja nie ma co robić po pracy w tyg ? :) Która chętnie poszłaby na jakiś spacer - zakupy - piwko ?? :)) Do niedawna miałam ( tak mi się wydawało ) dobre koleżanki ale prawda okazała sie inna... ;/ Tak nudno siedzieć całymi dniami w domu przed kompem ;/
Mam 24 lata i jestem z Gdańska :)
Pozdrawiam :)

Panom podziękuję :P
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Szukam koleżanki-przyjaciółki :))

Witam!
Ja również z chęcią poznam jakąś bratnią kobiecą duszę:)
Od 4 lat mieszkam w Gdańsku i praktycznie nie mam tu nikogo poza mężem. Mam 28 lat.
Ciężko jest w nowym miejscu o przyjaźń..Chciałabym mieć tu kogoś takiego, z kim smakowałaby kawa przy pogaduchach..
Moj mail: agusia117@interia.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

hej ewelino

mam 30lat co prawda nie jestem mamą ale żyję w stalym związku i to co piszesz dotyczy się tez mnie
proszę o kontakt:)
pozdrawiam, mira
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hmm.. no to faktycznie lipa :/.. ja tez nie lubie kiedy niby wszyscy napaleni na spotkanie a na koniec wychodzi z tego wielkie G.. No nic.. gdyby jednak były jakies propozycje to mój nr gg widoczny powyżej :)

spotkanie bylo w Gdańsku i wlasciwie nikogo nie bylo, wiecej się na coś takiego nie piszę, niby wszyscy deklarowali, że chętnie a jak było umowione przyszla jedna osoba (i dowiedzialam sie o tym po fakcie jak wrocilam do domu) i z jedną byłam na piwie, bo wymieniłyśmy się nr telefonu się zdzwoniłyśmy. A miało być ok 10 dziewczyn... nie warto się umawiać, a bynajmniej bez telefonu ani rusz...

Hejka..
Czyli juz po spotkaniu??? :P ja proponuje spotkać się w pare osób na piwko gdzieś w Sopocie :)).. co Wy na to?

Monika (23l).. gg 2806358

hejka, a ja szukam chętnej osoby by pochodzić na basen w tą zimową porę, czy może silownia dla kobiet w G.Centrum?
Kontakt: monika-2221@wp.pl
Monika (28l.)

Milena, lat 29(prawie) z Pruszcza, a jaka jestem... hmmm.... raz gadatliwa a raz małomówna ;p

Ja strasznie chciałam przyjść ale nie dam rady chyba. Zupełnie zapomniałam, że moje najstarsze dziecię kończy przedszkole o 18 i wraca z tatą gdzieś ok 18.15. Ja muszę zostać w domu z młodszym rodzeństwem. I nie ma siły, żebym dojechała na 18.30 z Ujeściska. Na 19 ewentualnie dałabym radę.
3743443 to jest mój nr gg. Może któraś z Was odezwie się ze swoim numerem tel na gg. Wówczas mogłabym dojść tam, gdzie będziecie.
Asia (32lata)

Ja będę. 31 lat, wesoła i vhętna poznać ludzi:)

Buuu... a ja pracuję do późna w weekendy ;/

Joann, 29 lat, nieśmiała, małomówna ale pozytywnie nastawiona do ludzi

Kasia , lat 25 :P zwariowana gaduła

Dziewczyny, napiszcie kto się wybiera - może imię i wiek? Zainteresowane będą miały jakiś obraz tego, z kim im przyjdzie pogadać czy kogo wypatrywać pod McDonaldem.

SPOTKANIE DLA ZAINTERESOWANYCH
w piątek godz 18.30 w budynku Dworca Gł. w Gdansku pod MacDonaldem :) zapraszam !

Witam wszystkie szukające ,JA tak samo jak wy mam ten problem mam męża 2 dzieci, i stare niby przyjaciólki znikneły tylko odzywają sie jak cos potrzebują a ja nie lubię takich ludzi, bo jest się koleżną czy przyjaćiółką, nie wtedy jak się coś samemu potrzebuje razem się wspiera a mi jest potrzebna taka druga wariatka,która chce sie wygadac i mieć zawsze na kogo liczyć ,wychodzić wspólnie na zakupy,spacery,piwko,kino,itp...Więc szukam takiej koleżanki czy przyjaćiółki która będzie prawdziwa wesoła ,szczera,przebojowa, itp....Kto szuka tak jak ja to piszcie ewelinka713@wp.pl

Ja też jestem za! przypominam sie ;)
za 2 dni - już 23 letnia ;) Gdynianka.

nr. gg. 8808786

Ja jestem za.Nr gg podawałam wyżej

proponował☼am, ale jakos odzewu brak:(

To co dziewczyny robimy zestawienie nr gg wszystkich, kiedyś któraś z nas zaproponowała to ale bez odzewu.

Cześć dziewczyny chętnie się przyłącze super pomysł mam 28 lat która czuje sie samotnie niech się odezwie moje gg2211027

Inne tematy z forum

Czy lubicie się malować i dlaczego? (43 odpowiedzi)

Zastanawia mnie to ponieważ jestem mężczyzną i nie lubię wymalowanych kobiet. Uważam, że takie...

Niskie libido u mojego mężczyzny (31 odpowiedzi)

Powinnam raczej napisać zerowe libido. Mój mąż w ogóle nie chce ze mną uprawiać seksu. Właściwie...

Gadżety erotyczne na rocznicę z żoną (23 odpowiedzi)

Dzień dobry! W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę...