Szukam koleżanki-przyjaciółki :))

Hejka :)

Może znajdzie się tu dziewczyna która tak samo jak ja nie ma co robić po pracy w tyg ? :) Która chętnie poszłaby na jakiś spacer - zakupy - piwko ?? :)) Do niedawna miałam ( tak mi się wydawało ) dobre koleżanki ale prawda okazała sie inna... ;/ Tak nudno siedzieć całymi dniami w domu przed kompem ;/
Mam 24 lata i jestem z Gdańska :)
Pozdrawiam :)

Panom podziękuję :P
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Szukam koleżanki-przyjaciółki :))

Sylvia ja też nie piję piwa:) heh i też mam problem ze znalezieniem przyjaciółki:(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cześć dziewczyny, przypadkiem udało mi się trafić na to forum.. i bardzo się cieszę, bo może uda mi się spotkać kogoś o podobnych zainteresowaniach.

Chociaż mieszkam w Gdańsku od trzech lat, nie udało mi się spotkać wielu koleżanek poza pracą- takich, z którymi mogłabym pogadać dosłownie o wszystkim.
Mam 23 lata, mieszkam w Gdańsku, na wyspie sobieszewskiej. Kiedy już mam jakąś wolną chwilę pochłaniam książki (ogromne ilości, głównie fantastyka, ale i romansidłem nie wzgardzę) i nadrabiam zaległości serialowe (jak większość kobiet zakochana jestem w Dr Housie :))

Jestem dobrym słuchaczem, więc wymarzoną kumpelą dla gaduł :)

Nie cierpię chodzić sama na zakupy,rzadko mam z kim się wyrwać na głupi spacer (koleżanki zostały w domu rodzinnym, 600 km stąd..)
Zapraszam do kontaktu.. :) moje gg: 864537, mail: pasqudka@gmail.com

Martusia to mój nr gg 4803891
Dawno tu nie zaglądałam i ciebie chyba również dawno nie było.

a kiedy jest najbliższy pokaz?

mój numer GG 8615613. Jeśli ktoś chce to niech pisze:)

Ja mam propozycję:) Jestem wizażystką i prowadzę warsztaty wizażu w Gdyni w Centrum Kwiatkowskiego. Są one bezpłatne bo organizuje je firma Oriflame. W czasie warsztatów wykonujemy sobie wzajemnie makijaż i zawsze można poznać kogoś fajnego!!! Jeżeli którąś z Was interesuje taka forma spędzenia wolnego czasu to zapraszam.:)http://www.wix.com/spaleniak/oriflame

3843225 Moje gygy :) czekam z niecierpliwością :)))

przepraszam ola pisze na gg i nic a nasze maluchy sa z tego samego dnia i roku

pla pisze do ciebie i nic

Spotkanko w grupie byloby suuper :)
ruszmy nasze piękne i mądre mózgownice i do dziela :)
ma któraś jakieś propozycje?

Może jakieś wspólne babskie wyjście do kina na Parnassus?

by można było zaktualizować, może jakiś pozysł?.... a może każdy, kto chce nawiązać kontakt niech wpisze się jeszcze raz podając swój numer GG lub maila?

Nigdy nie myślałam, że wyląduję na jakimś gdańskim forum szukając bratniej babskiej duszy, z którą mogłabym pójść do kina,na spacer, na drina czy ogólnie na jakieś ploty o życiu. Ale brutalność życia uświadomiła mi, jak bardzo jestem sama i zdecydowałam się szukać pomocy tutaj :)

Hilfeeeee, bo zwariuję ;)

Słuchajcie, a może zaktualizujemy troszkę tą listę? Bo pewnie wchodzi tu sporo osób i zastanawiają się czy napisac do kogoś kto się "ogłaszał" kilka miesięcy temu.

Witaj, ja mam 31 lat, mieszkam w Gdańsku Oliwie, bardzo chętnie zostanę Twoją koleżanką. Ze znajomymi tak jest, ja z powodu tego, że wyszłam za mąż, moje przyjaciółki okazały się tylko przyjaciółkami jak byłam sama i mogłam z nimi wychodzić na podryw ;) jeśli Tobie nie przeszkadza że jestem mężatką, to napisz do mnie. Podaję moje gg: 3051363. Pozdrawiam Ola

Hej dziewczyny :)

Ja również dopisuję się do tematu :) Mam 23 lata, studiuję, mieszkam w Gdyni. Mój mail monis86@vp.pl lub gg 12751927.

Pozdrawiam ;)

Cześć dziewczyny chętnie do was dołącze mam 28 lat tak samo jak wam zdarza mi się nudzić po pracy moje gg 2211027 fajny pomysł wyskoczyć gdzieś :)

Hej Gosiak :)
Ja jestem w podobnej sytuacji tyle, że mam 25 lat a termin porodu na maj ale co tam to tylko kilka miesięcy różnicy :)
Daj jakiś namiar na siebie.
Inne przyszłe mamuśki i nie tylko też chętnie poznam :)

Hej kobietki, szukam szczerej bratniej duszyczki z którą można porozmawiać o wszystkim i o niczym, pośmiać się, wybrać się na wspólne zakupy, na piwko czy od czasu do czasu poszaleć. Ostatnio w moim życiu zaszło wiele zmian, zawiodłam się na bliskich mi osobach i nie ukrywam że doskwiera mi samotność. To mój mail Ratowniczka84@interia.pl Pozdrawiam serdecznie!

i ja szukam przyjaciółki, jestem optymistką, na brak poczucia humoru nie narzekam, mam 2 dzieci, mieszkamy w Gdyni - odezwijcie się czasem dziewczyny - jolantalokic@op.pl

Inne tematy z forum

Mój rozwód z adwokat Genowefą Noszka-Kruminis (37 odpowiedzi)

Adwokat Genowefa Noszka- Kruminis z Gdyni to specjalista pierwszego gatunku. Zniszczyła mojego...

Gdzie w Gdańsku sklep 1001 drobiazgów? (6 odpowiedzi)

Może ktoś się orientuje gdzie w Gdańsku w okolicach Przymorza, Żabianki, Oliwy znajduje się taki...

problem z dzieckiem sąsiadów (463 odpowiedzi)

Witam,2,5 letnie dziecko sąsiadów bardzo często biega po mieszkaniu krzyczy w późnych godzinach...