Szukam koleżanki-przyjaciółki :))

Hejka :)

Może znajdzie się tu dziewczyna która tak samo jak ja nie ma co robić po pracy w tyg ? :) Która chętnie poszłaby na jakiś spacer - zakupy - piwko ?? :)) Do niedawna miałam ( tak mi się wydawało ) dobre koleżanki ale prawda okazała sie inna... ;/ Tak nudno siedzieć całymi dniami w domu przed kompem ;/
Mam 24 lata i jestem z Gdańska :)
Pozdrawiam :)

Panom podziękuję :P
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Szukam koleżanki-przyjaciółki :))

Dzieńdobry koleżanki - samotnice :)))

Ja także poznałabym jakąś "prawdziwą" koleżankę :) Taką do tańca i różańca :) Co pośmieje się z Tobą i powyciera łezki :) Pójdzie na spacer po Galeriach :P i na tańce :P
Jestem żywiołowa :) gaduła straszna :) ale brakuje tej kompanki :P

Nawet może być nas więcej :)

Jakby któraś miała chęć mnie poznać
zapraszam ...

18katrinka@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

TO ja jeszcze raz mam 34lata poznam fajna koleżankę, przyjaciółkę na pogaduchy wspolne wypady na zakupy itp mam dwie córeczki gg7281432

To ja również się dołącze:)
Mam 24 lata i synka w drodze.Termin mamy na 15 stycznia:)
Może jest jakaś babinka w podobnej sytuacji i szuka towarzystwa na wspólne dzieciaczkowe zakupy?

A czy ktos zaprzyjazni sie z 50 latka lubie spacery dobre jedzonko no i male z pianka tez gg13609823

witam
29lat, maz, 2 synkow. wiem -to duzo atrakcji jednak WCIAZ mi brakuje babskich spotkan (posmiac sie i poplakac czasem). przyjaciolek poszukuje. wspolna kawka, piwko, pub, imprezka z przyjemnoscia. zapraszam serdecznie. piszcie nati_tt@wp.pl

hej!!! Ja mieszkam w Gdańsku od kilku miesięcy, mam 7-letniego synka i szukam osób, z którymi bym mogła się zaprzyjaźnić. Jakby coś, to piszcie. Mail: kula99@op.pl GG 8615613

hej!! Ja mam 31lat i od niedawna mieszkam w Gdańsku. Szukam osób, z którymi bym mogła nawiązać kontakt, przyjaźń. Jeśli jesteś zainteresowana mój mail: kula99@op.pl, lub GG 8615613

czesc:)to i ja sie dopisze.mam 34 lata, dwuletniego synka i cierpie na brak przyjaciołki. Mieszkam w Gdyni. Jestem jeszcze na wychowawczym i mam sporo czasu na pogaduchy. Piszcie:ivonnebest@gazeta.pl

masz gg
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Szukam koleżanki-przyjaciółki :)) -

ja chętnie poznam nowe koleżanki,piszcie na maila shana22@tlen.pl ;)

Ja rowniez szukam fajnej kolezanki,mam 30 lat,od niedawna mieszkam w Gdansku i nie mam tu zbyt wielu znajomych. Moje gg 12606473

..OK. spróbuję jeszcze raz:
mam 28 lat, lubię dobrą książkę, ciekawe kino, zwierzęta, gotowanie to mój konik, jestem mężatką i jestem na tym etapie w życiu że wszystko zaczyna się stabilizować, życie rodzinne, praca i okazuję się że szkolne przyjaźnie osłabły lub nie wytrzymały próby czasu i odległości no bo niby jak wypłakać się przyjaciółce w ramię on-line....nijak....więc jeśli Któraś z Was lub Któryś ma chęć poznać pokrewną duszę w czysto przyjacielskim celu to czekam na odzew: gg 3890648 lub mail: to-ja-i-nikt-inny@gazeta.pl

Anka

Re: Hej hej :))

hi ja sie przeprowadzilam do Gdanska niedawno i nie mam tu kompletnie nikogo no pomijajac meza i dzieko

No to i ja bym sie chetnie dopisała do tych samotnych.

22 latka z Gdyni.
Lubie sport, plażowanie, kino i wszelkie wyjazdy poza miasto (kocham jeziora). Zapraszam :) 8808786

No to czekamy na kolejne chętne na sobotni "soczek" :)

Dooooobra ostatni raz się ogłaszam ;P Jeśli i tym razem będzie brak odzewu to ... mówie "Pa Pa" :P Nie to nie :P

Także szukam koleżanki :D Ja - 25 lat , jestem z Gdańska , Straaaaaszna gaduła :))) Pozytywny świrek ;)))

Jeśli Lubisz spacerki - także te po centrach handlowych :P

Rowerek - nie tylko taki na siłowni :)

Soczek - także ten z %%%% :P

Taniec - niekoniecznie na rurze :P:P

Nie masz co robić po pracy bądź w weekend :)

Twoje koleżanki okazały się ****** - cenzura :P

Szukasz kogoś kto z Tobą i sie pośmieje i popłacze - To z****iście Trafiłaś :D:D:D

Mój e-mail :))

18katrinka@wp.pl

p.s. Możemy stworzyć nawet małą paczke :) im więcej tym weselej :))

To do zaklikania !! :)

Hej hej :))

Laski ruszcie się pogoda sprzyja :)

Re: Ja jak chcę znaleźć przyjaciółkę :)

teścik :P

Ja jak chcę znaleźć przyjaciółkę :)

wyjechałam na studia z przyjaciółkami z liceum, zanim się obejrzałam mieszkam w Gdańsku, mam 28 lat, męża i psa a przyjaciółki porodziły dzieci, powyjeżdżały lub nie mają czasu wspólne zakupy, kawę czy plotki o najnowszej kochance szefa, jeśli któraś z was chciałby pogadać przy kawie, może wyżalić się przy bardzo kalorycznym serniku :) to śmiał -gg3890648-

JA TEZ CHCETNIE POZNAM JAKIES KOLEZANKI ...MAM 29 LAT MIESZKAM W GDYNI OD JAKIEGOS CZASU I CZUJE SIE TU SAMOTNA ...CHETNIE WYSKOCZE GDZIES NA KAWE ,ZAKUPY CZASEM JAKAS IMPREZE...JESTEM WESOŁA SPONTANICZNA ZWARIOWANA DZIEWCZYNA ...LADNA WIEC WYGLADEM NIE STRASZE...
TO MOJE GG...3404143

Inne tematy z forum

jaki krem na noc +30 ?? (209 odpowiedzi)

Witam! Od dłuższego czasu szukam kremu dla siebie. Mam cerę mieszaną. Jeżeli już myślę, ze w...

Feromony damskie (36 odpowiedzi)

Dziewczyny czy psikałyscie się kiedyś zapachami dla kobiet z feromonami? Działają czy nie? Gdzieś...

Kupujcie może naturalne kosmetyki? (84 odpowiedzi)

Cześć. Kupujcie może naturalne kosmetyki? Możecie polecić mi jakiś dobry sklep oferujący szeroki...