Szukam miłości

Jeżeli masz już dość być sama i szukasz stałego związku daj znać a na 100% się odezwę !! Mój e-mail marek.szelest1982@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Szukam miłości

powiedz coś o sobie

182 cm wzrostu , 85kg wagi , niebieskie oczy , ciemne krótkie włosy. Pracuję i mieszkam w gdańsku głównym. A co jeszcze byś chciała konkretnie wiedzieć ??

teraz jeszcze sylwester się zbliża i mamy ze znajomymi fajną zabawę nagraną tylko że nie mam osoby towarzyszącej a nie jestem desperatem żeby iść z jakąś koleżanką albo taką tylko na jedną noc !!

co lubisz, czym się interesujesz, czy chociaż, czego oczekujesz od partnerki

Jak nie jesteś desperatem to idź sam ;)) ze znajomymi
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Interesuję się sportem tj. piłka nożna i koszykówka lubię filmy akcji ,komedie ,horrory i romantyczne. Lubię kolacje we dwoje ,wspólne spacery i wycieczki. A jeżeli chodzi o partnerkę to nie szukam księżniczki ani gwiazdy! Poszukuję zwyczajnej ,naturalnej i miłej dziewczyny ! Najważniejsze jest dla mnie to żebyśmy akceptowali się takimi jakimi jesteśmy!! A ty napiszesz mi coś o sobie ?? Podaje e-maila marek.szelest1982@wp.pl jeżeli masz ochotę i chęć to napisz !! Bużka :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pójście na imprezę z koleżanką to desperacja?? ... no może coś w tym jest...
a czego oczekujesz w związku? Co jest dla Ciebie ważne?
Co czytasz, jakie oglądasz filmy, jakich ludzi lubisz a jakich nie,
czy mieszkasz w gda "od zawsze"... co lubisz robić jak nie pracujesz, czy lubiosz swoją pracę? jesteś ekstrawertykiem czy introwertykiem?

Ja od niedawna bywam na forach internetowych - w sumie wypowiadam się niezbyt często, pewnie brakuje mi odwagi, ale w necie trzeba być chyba ostrożnym ;)
Czy to akt desperacji? Nie wiem, być moze, ale czy nie jest to pewien przymus naszych czasów?

witam:-) Przeważnie czytam gazety ale czasami również książki o wątku kryminalnym ale mało mam na to czasu !! Jeżeli chodzi o filmy to kilka kultowych filmów akcji oraz same nowości !! Jeżeli chodzi o ludzi to lubię wesołych optymistycznie nastawionych do życia prawdomównych wiernych i wiedzących czego chcą. nienawidzę obłudy fałszu zakłamania ludzi dwulicowych i niewiernych. Lubię swoją pracę mimo że nie jest lekka ale nikt mnie nie kontroluje i nie mówi mi jak mam to robić i czy za wolno to robę itd... Wiem że twoje pytanie jest związane z usposobieniem człowieka ale jedynie mogę ci teraz odpowiedzieć że jestem optymistą pozytywnie nastawionym do życia i twardo stąpam po ziemi !!! Raczej akt desperacji to to nie jest ale trend naszych czasów raczej !!! bUŻKA

Może zacznij od przyjaźni :)a stamtąd już bardzo blisko do miłości:)

dobrze mówisz też tak myślę i otwarty jestem również na taki obrót sprawy :-) Nic na siłę !! Ogólnie chodzi mi żeby fajnie czas spędzać i lepiej się poznawać !! nie musi to być od razu miłość !!

no ja od niedawna wracam do czytania "fikcyjnych" książek, przeważnie podobnie prasa, historyczne regionalne, lubie też poczytać o modnym teraz "coachingu osobowości" czy jakoś tak ;)
ksiązki podczytuję przed snem aby oczyścić umysł z pracy bo bardzo sie w nią angażuję, az czasami mnie to wkurza - ale taka jestem,
generalnie lubię ludzi prostolinijnych i myśle, ze taka tez jestem, nie za bardzo umiem kombinować i moze trochę tego żałuję ;)
filmy - lubię różne, lubie polskie filmy - chociaż nie cieszy się dobrą opinią, nie lubię komedii romantycznych - są irytujące, lubię zwierzaki, muzyki słucham w sumie każdej, no może nie techno i takiego disko jak doda czy rihanna...

Gdzie nie zajrzeć, to szeleści... jak to jesienią, wiatr duje, czy co :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gdzie szeleści... ? Krzyczy w każdym zdaniu prawie.

Marku... mniej wykrzykników. Oczy ranisz wrzaskiem. Z wyczuciem i czułością, delikatnie muskaj klawiaturę :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Marku, jeżeli w mailu to twoje prawdziwe imię i nazwisko imię i nazwisko, to słowo "orta" powinno ci coś mówić ;))

jupi44@o2.pl

Marecki daj jeszcze raz swoje zdjęcie bo nie chce mi się szukać

w archiwum a po trzecie to czuje że jesteś nadal strasznie spięty

kobiety się tego boją, powtarzam po raz czwarty chcesz kogoś poznać

nie krzycz na nie go i mów więcej o przyjemnej twojej stronie mocy ;)

Inne tematy z forum

Poznam znajomych - Gdańsk i okolice :) (36 odpowiedzi)

Cześć! Poszukuję osób do wspólnego spędzania czasu na piwko, planszówkę, rower czy rolki, ale...

Znajomi (11 odpowiedzi)

Cześć, zastanawiam się dlaczego ludzie zamieszczają tutaj ogłoszenia o tym że chcą kogoś poznać....

Zanim zostanę zjedzona... (100 odpowiedzi)

Proszę nie zrozumieć mnie źle tylko spróbować postawić się w mojej sytuacji. Mam 35 lat, bardzo...