Szukam prawnika, ktoś wie?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Znacie może jakiegoś dobrego prawnika od prawa spadkowego? Może ktoś korzystał i podpowie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Szukam prawnika, ktoś wie?

Witam. Proszę o kontakt pod numerem 607-122-636 albo od razu opisać sprawę na a.kruk@interlex.pl a wtedy będę mogła coś więcej pomóc.

ja jestem przed zakładaniem sprawy spadkowej :)
byłam po poradę u radców prawnych, przyjmują we wrzeszczu za Manhattanem bezpłatnie, tylko trzeba się wcześniej umówić telefonicznie.
Odpowiadają na wszystkie pytania bardzo szczegółowo :)
w razie co mogę podać namiary :)

ja jestem w trakcie sprawy spadkowej byłam po porady u mecenasa T.Posadzkiego koszt 150 zł najlepiej zabrać ze sobą wszystkie papiery by nie tracić czasu, można wstępnie napisać wniosek a on przeczyta i powie czy ok , jest elastyczny co do czasu wizyt nas przyjmował koło 18, warto napisać sobie wszystkie pytania na kartce, oraz zabrać dokumenty dotyczące przedmiotu spadku np. księgę wieczystą nieruchomości
powodzenia

Tutaj https://e-prawnik.pl/zamow-opinie/?utm_source=fora&utm_medium=1&utm_term=kuba&utm_content=fora%2Bi%2Bgrupy&utm_campaign=fora
mozesz opisac swoją sprawę. To Porady prawne przez internet. Bardzo fajne są, sam przez przypadek na nie wpadłem jak szukałem rpawnika jakies 2 miesiące temu, chodziło o zachowek i jego podejrzanie niską kwotę. Sprawa okazała się dosyć przykra bo rodzina chciała mnie wywałować, ale tu nie o tym. Fajna usługa nie powiem, świetna opcja z darmową wyceną twojego problemu i fachowa porada. Jestem z nich bardzo zadowolony. To wogóle jest portal prawniczy, e-prawnik.pl wiec porad udziela ci prawnik a nie osoba nieobeznana z prawem.

Ryszard Krawczyk, tel. 58 301 43 49

Inne tematy z forum

prezent dla dziecka - który wybrać? (7 odpowiedzi)

Dziewczyny muszę kupić prezent dla dziecka. Wiem już co chcę kupić, ale nie mogę się ostatecznie...

Jak radziłyście sobie z bólem głowy w ciąży? (13 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem w 18 tygodniu ciąży i od paru dni boli mnie głowa. Lekarka powiedziała, ze mogę...

Jaką piaskownicę polecacie do ogrodu? (27 odpowiedzi)

Zdecydowanie nadszedł czas tego zakupu ;) najpierw myślałam o plastikowej, zamykanej -...