T-Mobile

Salony tel. komórkowych

Gdynia, Kazimierza Górskiego 2

Szybko, sprawnie, profesjonalnie. (1) Jednym telefonem załatwiłem sprawę z którą nie mogła sobie poradzić infolinia... Jarosław Porażka... (1) Obsługa na poziomie poniżej zera, Pani krótkie włosy blond krzyczy jak... Tom Będąc pierwszy w kolejce po 50 min nadal czekałem na obsługę (1) Gdy wszedłem do punktu mężczyzna siedzący po lewej obsługiwał jedną klientkę.... Tadeusz
Super Salon (1) Pracownicy super potrafią doradzić, pomogą napisać reklamacje, zawsze... zadowolona Koszmarna obsługa (2) Osoby pracujące w punkcie są niemiłe, nie chcą obsługiwać klientów. Wieczne... Julian Obsługa w salonie T-mobile (1) Pomimo przeciętnej oferty obsługa potrafi przekonać do produktu. Jasno i... Reader opinia pozytywna (1) szybka i mila obsluga przemek Ta placówka jest okropna! (2) Zdecydowanie nie polecam, pracownicy są najzwyczajniej w świecie wredni i... Leafina POLECAM (1) Najlepszy salon T-Mobile w Trójmieście ;) Perfekcyjna obsługa! B.W. Pozytyw dla Was (1) Bardzo miły punkt obsługi, rzetelna, fachowa i natychmiastowa pomoc w... Kris79000 Polecam! (1) W salonie pracują kompetentni pracownicy, pełen profesjonalizm. Zawsze miło... Natalia Super - Polecam (1) Bardzo miła i uprzejma obsługa. Doradzają i pomagają. Polecam :) Super Okropna obsługa (1) Niestety obsługa fatalna. Osoby pracujące w tym punkcie z niechęcią obsługują... Aleksandra