Anna - ocena (1) Fajna atmosfera, mili nauczyciele. Anna Lena - ocena (1) Polecam praktyczny kierunek Technik masażysta z elementami fizjoterapii :) Lena Albina - ocena (1) Bardzo polecam. Fajna atmosfera, pomocni i dobrze przygotowani nauczyciele.... Albina
Zofia - ocena (1) Polecam! Szkoła policealna oferuje praktyczne kierunki i dobre przygotowanie... Zofia Pola - ocena (2) Chodziłam do szkoły policealnej TEB Edukacja w Gdańsku i ogólnie mam... Pola Domino - ocena (2) Spoko szkoła i ludzie Domino Oskar - ocena (2) Skończyłem opiekuna medycznego i w szybkim tempie udało mi się dostać pracę w... Oskar Alicja Kwaśny - ocena (2) Już w czerwcu będę kończyła naukę i całym sercem polecam! Wykładowcy świetni... Alicja Kwaśny Słuchaczka TD - ocena (2) Fajna i nowoczesna szkoła z bardzo dobrze wyposażonymi pracowniami, na... Słuchaczka TD Paulina - ocena (1) Uczę się na elektroradiologu i jest to moje drugie podejście. Wczesniej byłam... Paulina Paula - ocena (1) Jestem na kursie Stylizacji paznokci i jestem mega zadowolona. Ogromna dawka... Paula Absolwentka - ocena (2) Profesjonalne pracownie i dużo zajęć praktycznych, dzięki którym byłam... Absolwentka Katia - ocena (2) Szczerze polecam tą szkołę policealną, uczę się na kierunku technik usług... Katia Николай - ocena (2) Закончил курс персональный тренер , этой замечатеной школе . Преподаватели... Николай Marek Wierzba - ocena (2) Jestem bardzo zadowolony z nauki Marek Wierzba Natalia Stylizacja Paznokci - ocena (2) Ukończyłam kurs stylizacji paznokci. Bardzo polecam, Ola i Natalia to świetne... Natalia Stylizacja Paznokci Przyszła Hiigienistka stomatologiczna - ocena (2) Serdecznie Polecam Teb Edukacja w Gdańsku. Nie sądziłam, że nauczę się aż tak... Przyszła Hiigienistka stomatolog Marta Kwiecińska - ocena (2) Świetna szkoła, bardzo dobrzy nauczyciele i profesjonalne podejście. Polecam. Marta Kwiecińska Paweł - ocena (2) Zaraz będę absolwentem tej szkoly policealnej, nie wiem kiedy mi to minęło. Paweł Olek - opinia (1) Super poziom nauczania, nigdy nie uczyłem się w lepszej szkole. Serdecznie... Olek