Re: TRANSCOM WW Co myślicie o pracy w tej firmie???????
Może zacznijmy od tego, że...
Pracujemy na infolinii i jeżeli ktoś dzwoni na infolinie, to rzadko, kiedy dzwoni, bo chce życzyć konsultantowi miłego dnia. Najczęściej są to rozzłoszczeni ludzie, którzy nie płacili rachunków przez 3 lub więcej miesięcy i są oburzeni, ponieważ ich długi mają być sprzedane do firmy windykacyjnej. Dzwonią tam też ludzie szukając zaczepki, nieumiejący wpisać samodzielnie głupiego kodu. Kłamią kręcą czepiają się tego, że muszą zapłacić 1 zł za połączenie.
Jeżeli myślisz, że nie dasz rady sobie z takimi osobami, to odradzam pracę na infolinii.
Co do samego transcomu nie mam zastrzeżeń. Tylko może słuchajcie tego, co mówi przełożony? SV nie będzie biegał i pokazywał jak i co ustawić oni mają inną pracę, która jest równie, a może nawet bardziej stresująca, bo to na nich odbija się cały efekt twojej pracy. Też nie patrzmy na wygląda, tak? Tam gdzie ja pracuję też są takie ogolone głowy jednak to żadni "blokersi" jak się ich pozna to bardzo sympatyczne osoby. :)
Pierwsze dni pracy na infolinii, to prawdziwy koszmar, porażka, załamanie. Nie wymaga się od nowych osób tego, aby wszystko umiały, wymaga się za to, chociaż odrobiny samodzielności! Nie leć z każdą sprawą do TL! Sam spróbuj.
Z przerwami nie ma problemów, nie wiem skąd taka opinia. Nigdy nie miałam problemu z wyjściem siku czy też zjedzeniem czegoś. :/
Pozdrawiam. :)
10
17