Aldona - opinia (1) Paznokcie piękne i za każdym razem trzymają się świetnie Aldona Aldona - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona. Czuje się bardzo bezpiecznie. Cała terapia... Aldona M Nowak - opinia (1) Odwiedziłam Salon Kosmetologiczny Tajemnice Urody w celu stylizacji paznokci... M Nowak
Beata - opinia (1) Bardzo profesjonalny salon w którym każdy poczuje się dobrze. Dziękuję Pani... Beata Angel Ika - opinia (1) Bardzo polecam, zabiegi super, bardzo przyjemna atmosfera. Angel Ika Dorota - opinia (1) Z wielką przyjemnością daje maksymalną zasłużoną ocenę za obsługę na wysokim... Dorota Gosia - opinia (1) Przemiła atmosfera, profesjonalna obsługa. Miejsce, do którego chce się... Gosia Ola - opinia (1) Korzystałam z usług podologicznych i kosmetologicznych. Bardzo miłe Panie i... Ola Zadowolone klientki - opinia (1) Do salonu pani Pauliny przyszłyśmy z córką na przekłucie uszy. Od progu... Zadowolone klientki Klientka - opinia (1) Paznokcie wykonane w bardzo dobrym stylu, mogło być trochę szybciej, ale w... Klientka Nina - opinia (1) Super atmosfera, dostałam najlepszą herbatę jaką piłam, i czułam się bardzo... Nina Magda - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Piękne wnętrze. Dbałość o komfort klienta od... Magda Beata - opinia (1) Wszystko profesjonalnie,polecam z całego serca i dziękuję Beata Emanuela - opinia (1) Polecam całym serduszkiem ! Dziewczyny mają ogromną wiedzę , od samego... Emanuela Paula - opinia (1) Polecam z czystym sumieniem i serduszkiem! Rzęsy zrobione bardzo starannie,... Paula Paula - opinia (1) Efekt przerósł moje oczekiwania. Usługi na najwyższym poziomie. Paula Paula - opinia (1) Pełen profesjonalizm i indywidualne podejście do klienta. Z całego serca... Paula Kasia - opinia (1) Zdecydowanie jest to miejsce godne polecenia. Kasia Katarzyna - opinia (1) Jestem mega zadowolona. Cena adekwatna do jakości. Miła i profesjonalna obsługa. Katarzyna Kasia - opinia (1) Bardzo przyjemne miejsce. Profesjonalna i super miła obsługa. Polecam! Kasia