Paulina - ocena (1) Polecam salon pani Pauliny Tajemnice urody, profesjonalne zabiegi... Paulina Agnieszka - ocena (1) Super usługa pani Paulina przekłuwała córce uszy. Wielki profesjonalizm Agnieszka Monia - ocena (1) Podobało mi się, miło i ciepło w środku, ludzie w porządku Polecam Monia
Anetta - ocena (1) Dziękuję Pani Lilii za przepiękne rzęsy. Na pewno będę wracała co 2-3... Anetta Anetta - ocena (1) Cudowny gabinet o niepowtarzalnym wystroju. Zabiegi na twarz wykonane... Anetta Monika - ocena (1) Serdecznie polecam Tajemnice Urody. Zabieg pierwszorzędny, od początku do... Monika Ewa - ocena (1) Najlepszy salon, w którym miałam przyjemność być Szczególnie polecam zabiegi... Ewa Kasia - ocena (1) Efekt niesamowity. Nie muszę używać kredki do oczu. Moje oczy uzyskały... Kasia Magda - ocena (1) Najpiękniejsze rzęsy jakie kiedykolwiek miałam, Pani Liliana idealnie... Magda Magda - ocena (1) Super atmosfera, pyszna kawa Magda Magda - ocena (1) Profesjonalna i miła obsługa, Pani Paulina i Julia najlepsi fachowcy w swojej... Magda Weronika - ocena (1) Stylistka bardzo delikatna i spokojna. zabieg przebiegł bardzo przyjemnie,... Weronika Zuzanna - ocena (1) Pani Lila bardzo staranna i dokładna. kolor położony pod same skórki. jestem... Zuzanna Marysia - ocena (1) Wystrój totalnie inny. Nigdy nie widziałam tak ciepłego gabinetu. Atmosfera... Marysia Magda - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usług. Pani Kosmetolog świetnie pomogła mi z moim... Magda Krystyna M. - opinia (1) Dzień dobry. Pani Paulino, dziękuję za profesjonalizm. Zrobi Pani wszystko... Krystyna M. Ania M. - opinia (1) Dotychczas korzystałam z zabiegu na twarz oraz makijażu permanentnego brwii i... Ania M. Ola - opinia (1) To fantastyczny gabinet kosmetologiczny, który zdecydowanie zasługuje na... Ola Ola - opinia (1) Super miejsce, zawsze wychodzę zrelaksowana. Ola Elokerka - opinia (1) Trafiłam do gabinetu dość przypadkowo, potrzebowałam pilnej pomocy w piątkowe... Elokerka