Monika - opinia (1) Pani Paulina to fachowiec w swojej dziedzinie polecam serdecznie️ Monika Magda - opinia (1) Fajna atmosfera, jestem zadowolona, polecam Magda Magda - opinia (1) Fajna atmosfera, jestem zadowolona, polecam Magda
Magda - opinia (1) Fajna atmosfera, jestem zadowolona, polecam Magda Ola - opinia (1) Bardzo mi podobają się paznokcie ️ Polecam odwiedzić. Ola Ola - opinia (1) Pani jest dokładna i stanie pracuje. Polecam. Ola Ola - opinia (1) Jest super miejsce. Bardzo miłe panie. Gorąco polecam Ola Mariola - opinia (1) Byłam u Lilki, rzęsy 3D, dawno nie widziałam tak starannej pracy. Mariola Magda - opinia (1) Pani Klaudia super osoba, dostałam kawę i bardzo miło się rozmawiało. Magda Magda - opinia (1) Polecam prace Pani Pauliny, super specjalistka. Magda Paulina - opinia (2) Jestem ogromnie wdzięczna pani Paulinie za pomoc, zaangażowanie iempatię jaką... Paulina Ramona - opinia (1) Polecam z całego serca zabiegi w Tajemnice Urody mgr Paulina Kwasiborska!!!!... Ramona Florentyna - opinia (1) Mam niedowład lewej ręki, nie ruszam palcami. Pani Klaudia poradziła sobie... Florentyna Gosia - opinia (1) Makijaż permanentny fantastyczny, Pani wykonującą pełen profesjonalizm.... Gosia Eliza - opinia (1) Zdecydowanie polecam! Zabiegi wykonane profesjonalnie i fantastyczna atmosfera Eliza Dominika - opinia (1) Makijaż permanentny najlepszy z możliwych inne kosmetyczki nie mogą wyjść z... Dominika Ola - opinia (1) Świetne miejsce, wiedza i profesjonalizm na najwyższym poziomie :) Ola Łukasz - opinia (1) Super obsługa I podejście do klijenta. Polecam to miejsce . Łukasz Karolina - opinia (1) Jestem bardzo wymagająca co do jakich kolwiek usług upiekszajacych ale z... Karolina Karolina - opinia (1) Jestem bardzo wymagająca co do jakich kolwiek usług upiekszajacych ale z... Karolina