Tako Jumper-opinie

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Witam. Czy któraś z Was ma może wózek Tako Jumper? Jak się sprawuje? Czy jesteście zadowolone? Cena jest dość zachęcająca. Wcześniej myślałam o x-landerze xa, ale troszkę za drogi. Czy któraś z Was kupowała Tako Jumpera na allegro i może polecić jakiegoś sprzedawcę? Co powiecie o foteliku, który jest w zestawie? Pozdrawiam i dziękuję za opinie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Tako Jumper-opinie

Ja mam tako jumper x z kolekcji serca. Kupowałam na allegro od producenta za 1200 zł z fotelikiem i parasolką. Wszystko poszło sprawnie i szybko. Największym minusem wózka jest jego waga, więc jeśli mieszkasz wysoko to odradzam. Wózek dobrze nam się sprawuje, bez zarzutu, jestem bardzo zadowolona jak na taką cenę. Dobrze się prowadzi. Polecam stronę - jest bardzo dużo opinii http://forum.gazeta.pl/forum/w,22462,80327285,80327285,tako_jumper_.html
Jeśli miałabyś jakieś pytania (model x mam) to chętnie odpowiem.

Re: Tako Jumper-opinie

a więc tak, używałam Jumpera przez 7 miesięcy (4,5 gondola, 2,5 spacerówka). Gondola: duża wygodna, spacerówka: duża, wygodna, głębokie siedzisko, fotelik - ok. Ogólnie wózek oceniam na bardzo dobry, łatwie składanie, wszystkie koła pompowane, przednie skrętne, amortyzacja ok. łatwy w obsłudzie. Powiemm tak - gdyby nie jego waga 16kg wogóle bym go nie sprzedawała. Wnoszenie go na III piętro było dla mnie wykańczające. A tak - rewelacja.

Inne tematy z forum

księgowa?? czy warto? (46 odpowiedzi)

post dotyczył będzie pracy.. a właściwie jej zmiany...obecnie pracuję jako powiedzmy pracownik...

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (29 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Wakacje z dziećmi (123 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...