Tako

Restauracje

Gdynia, Świętojańska 21

Co z ta obsluga? (1) Chodzilam do Tako dosc regularnie, dobre jedzeńie i dobry punkt. Jednak za... Nadia Beznadziejna obsługa, ceny wysokie a naczynia jednorazowe... (1) Sprawdziłam i jest dokładnie jak w negatywnych opiniach powyżej, bardzo się... asia Nie polecam.. (1) Kelnerki mówią klientom per ty, mylą zamówienia. Kiedy starałam się dopytać... E.
duże rozczarowanie (1) odwiedziliśmy tako, skuszeni ciekawym menu i skalą ostrości, jako że jesteśmy... miłośnicy meksyku Rozczarowanie (1) Byłam stałą klientką Tako. Odwiedzałam ich od samego początku ich otwarcia.... Fanka burrito Masakra!!! (2) Ciężko wypowiadać się za jedzenie, na które czekałem przeszło 30 min!!!!!!... MASAKRA wszystko ok ale... (1) Jedzenie naprawde dobre, sosy przepyszne. wystrój jest tez przyjazny ale cos... Pani zmienic obsluge!!!!! (1) Obsluga w tako ktora myli dania ,do tego podczas mojego oczekiwania 3 razy... tad niezły Meksyk w Tako :) (1) Wybrałem sie do Tako z rodzinką bo miałem ochote w końcu spróbowac taco.... Marek P. Perfect! (1) Czytając wcześniejsze negatywne opinie stwierdziłem że zaryzykuj i wybiore... Karol Great! (1) I was pleasantly surprised by this restaurant. I'm from Texas so I love... CK Tragiczna obsługa (1) Pani, ktora obsługuje powinna chyba zrezygnować z pracy polegającej ma... Mb Bardzo odradzam (1) Obsługa w ogóle nie reaguje na klienta wchodzącego do lokalu, nie ma... Pola Świetna restauracja (1) Zaczynając od obsługi, przez kuchnię i świetny klimat! Nowe, niesamowite... Paweł restauracja godna polecenia (1) Wpadliśmy dzisiaj z mężem na szybki obiad. Obsługa była przemiła, menu... Agata Rozczarowanie... (1) Mieszane uczucia, ale już chyba więcej tu nie wrócę, żeby posmakować czegoś... kontiki Pyszka! !! (1) Byłam dzisiaj z chłopakiem. Jedzenie było bardzo dobre, ceny ok, czas... Alicja nigdy więcej (1) ogólnie ok chociaż zamówienia moje i mojego chłopaka zostało pomylone, ja... Magda Fajne miejsce (1) Polecam za elastyczne podejście do klienta, za smaczne i pięknie wyglądające... KMK Polecam, ale niekoniecznie taco... (1) Byliśmy dzisiaj z chłopakiem na taco, ja zamówiłam z kurczakiem, on chili con... Zuzanna