Najlepsza w Trójmieście! (1) Zdecydowanie najsmaczniejsza kuchnia hinduska w Trójmieście. Polecam z dużą... neon Rewelacja! (1) Muszę przyznać, że jestem zachwycona tą restauracją, obsługa przemiła,... Weronika średnia (3) Ogólnie spodziewałem się czegoś lepszego, ta restauracja została mi polecona... Mariusz Baran
uczta kulinarna (1) jedzenie przepyszne,obsługa fachowa,fajny klimacik jesteśmy zachwyceni mati Podróź kulinarna (1) Polecam odwiedzić Indie bez wyjazdu z Gdyni, smaki i zapachy przenoszą w... mała Czarna polecam (1) jakość obsługi niestety spadła, mniejsze porcje (...), jakość jedzonka na... Kasia Doskonałe jedzenie (1) Zachęceni opiniami o tej restauracji poszliśmy tam dzisiaj na obiad. Po... Marcin z Olą Różnorodne smaki w niesamowitym połączeniu (1) Bardzo dobre jedzenie, przyjemne wnętrze, czysto, schludnie, relaksująca... Ola Great food at the right price (1) My home town has the best Indian restaurant in the UK and is regularly and... Lloyd Jackman naprawdę polecam (1) Zdecydowałam się na wizytę w tej restauracji nie ukrywam z ciekawości. Byłam... gdynianka Indyjska szama na 5+ (1) pierwsza wizyta (po przyuważeniu reklamy na autobusie) - bardzo pozytywne... majkel Polecam :) (1) Skuszona dobrymi opiniami w koncu dotarłam do tej restauracji na niedzielny... durianka Najlepsza restauracja orientalna (1) Trzeba skosztować. Doznań smakowych opisać sie nie da! piochu Bardzo dobra restauracja (1) Wczoraj poszliśmy z żoną na obiad do ocenianej restauracji. Musze przyznać ze... kk Przyjemna knajpka (1) Odwiedzilem Tandor House 3 razy. Pierwszy raz z klientem, drugi z zona... George Poprostu SUPER (1) Polecam wszystkim, bardzo miła i profesjonalna obsługa, porcje duże wiec... Marcin Rewelacja (1) Super restauracja bardzo dobre jedzenie w rozsadnej cenie w przeciwienstwie... BS Zdecydowanie polecam! (1) Pierwsza wizyta 'sondażowa' i zaliczam ją do zdecydowanie udanych. Choć... Sylwia z Kosmą w brzuszku Zdecydowanie polecam ! (1) Szukałam jakiegoś fajnego, nowego miejsca, gdzie można dobrze zjeść w miłej... Ive naprawde godne polecenia! (1) wybralismy sie razem w sobotni wieczor, w restauracji nie bylo nikogo oprocz... sumostar