jestem na tak! (1) w 100% zgadzam sie ze wszystkimi pozytywnymi opiniami.Pani kelnerka jest... Rafał&Aneta Warto odwiedzić ten lokal. (1) Do restauracji Tandoor poszliśmy z żoną z ciekawości, pod wpływem opini... deel Polecam na wynos (1) Po całonocnych ślubnych szaleństwach zamówiliśmy jedzenie z tandoor do domu,... domownik
Doskonałe miejsce (1) Nieduża, kameralna restauracja, poszliśmy z żoną z ciekawości i po skończonym... Lord Wmordemort Wyśmienite jedzenie i spokój (1) Tandoor to przede wszystkim wyśmienite jedzenie i pyszna herbata. Spokój,... Ola Okólska Polecam! (1) Byliśmy pierwszy raz w tej restauracji i chętnie wrócimy do niej.Wszystko nam... Gargamele Smak prawdziwych Indii;) (1) Restauracje polecił nam znajomy, który też był w Indiach, mówił, że sie nie... Nika Pyszne jedzenie i miła obsługa (1) Nowy lokal z kuchnią hinduską jest bardzo miłym zaskoczeniem. Jedzenie jest... PK Smacznie i ciekawie (1) Jedzenie naprawdę fajne, smaki, przyprawy to zupelnie nowe odkrycia,... Chris Genialna baranina :) (1) Tandoor House zauroczyło mnie i mojego partnera. Wystrój, obsługa, jakość i... Magdalena paola - opinia (1) Polecam :) paola :) polecam (1) Tandoor House odwiedziliśmy z mężem zachęceni wysokimi notami i pozytywnymi... Alina K. Niezwykła i starannie dobrana oferta, która rozbudza zmysł smaku :) (2) Restauracja naprawde godna polecenia. Bardzo bogaty wybor dań. Wspanialy... A1 polecam (2) Bardzo klimatyczne miejsce, mimo położenia w centrum Gdyni napełnia spokojem;... san polecam (2) takiego miejsca brakowało- niedrogo, smacznie i z klimatem. Arus klimat jakiego poszukiwaliśmy ;) (2) wymarzone miejsce na spokojny posiłek dla zakochanych :) w ładnie... Edzia :) Duży pozytyw (1) Po pierwszej wizycie wrażenia bardzo pozytywne przede wszystkim bardzo... Tola Uczta dla zmysłów (1) Zachęcona pozytywnymi opiniami, postanowiłam sprawdzić osobiście. Potwierdzam... miłośniczka Indii tanio, miło i smacznie:) (1) Tadoor House to przytulny lokal z przemiłymi właścicielami,znającymi się na... a&b Rewelacja... (1) Moje pierwsze spotkanie z kuchnią indyjska i od razu Tandoor House stał się... Łukasz Chwojnicki