Tandoori Love

Restauracje Jedzenie na wynos

Sopot, al. Grunwaldzka 41

Pierwszy i ostatni raz w tandoori love. (3) Zachecony wystrojem i checia zjedzenia dobrego indyjskiego jedzenia... wojtek nie polecam (1) Dania niezwykle skromne, różnica miedzy sosami curry a masala jedynie... xxx DUŻE ROZCZAROWANIE (1) Poszliśmy z chłopakiem na popołudniowy obiad. Postanowiliśmy zajść do... Maciej
Smaczne jedzenie, ale zróbcie coś z obiegiem powietrza (1) Jedzenie bardzo dobre, idealnie przyprawione. Porcje faktycznie nieco małe,... Ala pycha (1) Bardzo dobra miejscówka na obiad z Przyjaciółmi. Kelnerka bardzo miła i... Toruń Polecam (1) Jestem stałym klientem, naprawdę polecam na lunch lub jedzonko przed wypadem... Stefan rozczarowanie (1) Byliśmy z mężem po raz pierwszy w tej knajpce, zachęceni też opiniami innych... gość o jedzeniu nic nie napiszę,bo olali moje zamówienie (1) słyszałam o tej knajpie,że jest super jedzenie więc pojechaliśmy tam z... magda Fantastycznie! (1) Polecam z pełnym uznaniem, dania bardzo pyszne.Każdy znajdzie coś dla... Tolla Uwielbiam! (1) Oboje z Chłopakiem uwielbiamy to miejsce. Jego klimat, smak i jakość potraw... Natalia polecam (1) Bardzo lubię kuchnię hinduską i wizytę w Tandoori Love uważam za udaną. Menu... meduza po prostu pysznie i milo (1) zeby nie tracic duzo slow - kuchnia hinduska jak nalezy. Ceny okolo 25 zl za... @rtur Gorąco Polecam (1) Jak w temacie, gorąco polecam tą restaurację. Miałem okazje jeść prawdziwe... Ja Magda - opinia (1) W Tandoori Love w Sopocie byłam już nie raz i z pewnością jeszcze zawitam do... Magda Przepyszne jedzenie i miła obsługa. (1) Dziś odwiedziliśmy z przyjaciółmi Tandoori Love po raz kolejny i jesteśmy... Pszczółencja Paweł - opinia (1) Sopot.. Tandoori Love.. hmm.. Bylismy tu pierwszy raz i juz wiemy, ze przy... Paweł wrazenia (1) Dzien dobry ,czesto bywam ze znajomymi w tandoori,jedzenie pyszne,wspaniale... piotrek FATALNE MIEJSCE! (1) Odradzam wybór tego lokalu jeśli macie zamiar udać się na przyjemny obiad.... REINEE jedzenie ok ale porcje mikro (1) potrawy ok tylko bardzo male porcje, nie smakowala mi herbata z kardamonem,... wojtek porcje źenada (1) Korzystalem z Tandori Love kilka razy lecz ten ostatni mnie rozlozyl na... borys