Tandoori Love

Restauracje Jedzenie na wynos

Sopot, al. Grunwaldzka 41

Pyszne jedzenie, ale porcje strasznie MAŁE (1) Jedzenie jest na prawdę dobre, a cena adekwatna do dania obiadowego. Niestety... Katiusza Aga - opinia (2) środowego wieczoru październikowego, biegnąc do hotelu ul.Grunwaldzką,... Aga Pysznie i tanio (1) Wyjątkowo smaczne jedzenie w relatywnie niskiej cenie. Obsługa przemiła... Joanna
Polecam (1) Restauracja godna polecenia, dania bardzo smaczne i aromatyczne,(polecam... kate Tanio , smacznie , miło (1) W restauracji byłem trzykrotnie z całą rodziną , za każdym razem braliśmy... Andrzej fajne miejsce na lunch (1) Odwiedziłem to miejsce pierwszy raz i jestem pozytywnie zaskoczony -... 3braci Polecam (1) W lokalu byłam ze znajomymi. Klimat-muzyka i wystrój- bardzo przyjemny.... agaeb Sympatycznie i smacznie (1) Nie jest to na pewno restauracja indyjska z prawdziwego zdarzenia. Ale dla... narkoza porażka (1) Nasza pierwsza wizyta w Tandoori Love okazała się niestety jedną wielką... Anna Namiastka indyjskiego jedzenia...ale bardzo marna (1) Od kilku lat regularnie jadam w indyjskich restauracjach w Trójmieście. Moim... Klientka Polecam (1) Smaczne, naprawdę! Samosy są pyszne, sosy podawane bardzo dobre a i jeszcze... Sop. Spore rozczarowanie (1) Na Tandoori Love czekałam z wypiekami na twarzy - w końcu indyjska knajpka,... Hania Pomysł był dobry, wykonanie gorsze (1) Bardzo lubię sopockie Tapas de Rucola, więc kiedy pojawił się kolejny lokal... Karolina Świetne miejsce na miłe spędzenie czasu ze znajomymi .. (1) Centrum Sopotu ... ale zero plastiku i tandety jaką cechuje się "Monciak".... Dominik