Tandoori Love

Restauracje Jedzenie na wynos

Sopot, al. Grunwaldzka 41

Zawiedziony klient - ocena (1) Po remoncie restauracji stwierdzam fakty. Fakt jest teraz piękne wnętrze... Zawiedziony klient Alien - ocena (1) Od lat pysznie, lokal trochę do grzać lud ściany mu dodać i będzie idealnie.... Alien Piotr - opinia (1) Mieszkam w Sopocie, bywam rzadko, zdecydowanie za rzadko. Miejsce godne... Piotr
Beata - opinia (1) Od lat niezmiennie pyszne jedzenie kuchni hinduskiej. Wspaniała obsługa,... Beata Tomek - opinia (1) Genialne jedzenie i bardzo profesjonalna obsługa polecam z całego serca Tomek Przem - opinia (1) Zamówiłem jedno otrzymałem drugie i to bez czesci zamowienia. Paragon glovo... Przem Łukasz - opinia (1) Polecam bardzo dobre jedzenie prawdziwie indyjskie Łukasz Pysznie! (1) Jedzenie super, obsługa bardzo miła, ceny jak na Sopot całkiem przystępne :)... Kasia Pysznie (1) Miła obsługa, jedzenie przepyszne, wspaniale przyprawione, przygotowywane... Iwona polecam (1) Jedzenie pyszne. Mila obsluga. Fajny klimat. Moglabym chodzic tam co tydzien.... Ewa Masakra (2) Wczoraj w 3 osoby udaliśmy się do restauracji Tandoori. Mimo, że w lokalu... Migotka Zaskakujące smaki (1) Jedzenie bardzo dobre, podane na glinianych talerzach. Każda z zamówionych... b Bardzo smaczne jedzenie, aromatyczne, brawo dla obsługi za wiedzę o potrawach (1) czytałam opinie na tutejszym forum i długo się wzbraniałam przez wizytą, ale... Ewelina witam wszystkich podziele sie z wami swoja opinia (1) czesto bywamy w Tandoori Love z grupa znajomych z Indii,przyjezdzamy z... darek Słabiutko (1) Relacja jakość-cena: słabo. Ceny wygórowane jeśli wziąć pod uwagę jakość i... aga Bardzo lubiłam (2) Przyznam, że uwielbiałam tą restaurację i tym bardziej przykro mi to pisać,... Monika Niestety tak sobie (1) Zachęceni pozytywnymi recenzjami wybraliśmy Lamb Tikka. Mięso było dobrze... kocur Słabo. (1) Wczoraj byłem w restauracji. Zamówiliśmy z narzeczoną baraninę z pieca... Pedro Nie polecam (1) Do komentarza ponizej.Pewnie jak byles w Indiach to wiesz jak smakuje... wojtek Witam (1) Witam jestem stałym klientem tandoori love, byłem też w Indiach, potwierdzam... Dominik