Tani i dobry sklep ze sprzętem AGD i wyposażeniem łazienek

Urządzamy mieszkanko. Macie wnioski gdzie można kupić dobrze i tanio sprzęt pod zabudowę do kuchni i wszelkie wyposażenie łazienki (wanna, brodzik, zlew, sedes) ?

Dziękujemy za podpowiedz odnośnie takich hurtowni/sklepów.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Tani i dobry sklep ze sprzętem AGD i wyposażeniem łazienek

Polecam:
Kuchnie- zabudowy : www.iqdeign.firmeo.biz
Łazienki - www.wszystkodolazienki.pl
:-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

polecam http://dodomu.com.pl ja kupiłam wyposażenie łazienki i jestem naprawdę zadowolona.. mają też chyba płytki ale nie jestem pewna bo się nie interesowałam.. znajomy też kupował u nich ogrzewanie (on mi ich polecił) i też wszystko okey..

kupuj w necie zaoszczedzisz naprawde sporo grosza,wejdz na porównywarki cen

Jeśli chodzi o wyposażenie łazienek to polecam ich - http://www.e-inclusive.pl/ Mają na prawdę bardzo dobre ceny.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

No ,ceny rewelacja- np. dozowniki do mydła po 1000zł,to na prawdę mega okazja...:-(
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

sprzęt agd kupowałam w Rumii w Maraxie na Włókienniczej.Ceny w porównaniu z netem podobne,na niektórych produktach przebitka ok 100-150 zł na korzyść netu,na innych mniej.Ja nie byłam zdecydowana na konkretny model.Po 2 godzinnych zakupach wyszłam zadowolona:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam wyposazenielazienki.com.pl maja wszystko co jest potrzebne do łazienki, a że firma z Gdyni to towar mogłam odebrać osobiście
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

radzisz porównywarki cen ale konkretnie które bo na innym forum czytałem że nie wszystkie uczciwe :) Zachwalali cena.pl i 9sekund.pl ale tak faktycznie to trzeba przetestować po kolei wszystkie.

Te słodkie pochwały to chyba sklepy same sobie piszą ???

Więcej nic z tego nie wynika

Re: Te słodkie pochwały to chyba sklepy same sobie piszą ???

Ja kupiłam niedawno odkurzacz na http://www.megamedia.pl/odkurzacze ale tam tez maja inne rzeczy. Najlepiej jest najpierw iść do salonu, zobaczyć co się chce, następnie porównać ceny w kilku sklepach internatowych i złożyć zmówienie. Wtedy jest się zadowolonym i można dużo zaoszczędzić:) powodzenia i pozdrawiam

Ja wszystko do łazienki zamawiałam w K&M, trafiłam na nich szukając czegoś w necie, a że są blisko mnie więc u nich zamawiałam, najpierw jedno później drugie i tak chyba 4 czy 5 zamówień było ;P
polecam bo naprawdę ceny mają konkurencyjne, np. "głupia" deska sedesowa koło u kolegi w dużym sklepie po zniżce 15% pracowniczej była droższa niż w K&Mie :)
ich stronka: http://www.km.info.pl/

Poza wannami, zlewami, kranami i te de mój Mąż kupował u nich wszelkie rury, łączki, kolanka i inne i jak porównywaliśmy ceny to na jednej sztuce z tych rzeczy zapłaciliśmy taniej niż w dużych sklepach (praktiker, leroy i inne) ;)

miało być "na KAŻDEJ jednej sztuce z tych rzeczy..." :)

A co do sprzętu agd - też cały wymieniłam ostatnio :D nie ma jak generalny remont... :/

Kupowaliśmy tam gdzie 8lat temu moi Rodzice, później Dziadkowie, znajomi, przyjaciele - czyli w małym prywatnym sklepie w Hali Olivii na Grunwaldzkiej w Gdańsku :)
Po pierwsze - facet siedzi w tej branży od lat, więc Ci doradzi, podpowie
Po drugie - jest na swoim więc Ci daje ceny tak konkurencyjne, że nigdzie takich nie znajdziesz!!
Po trzecie transport i wniesienie (przynajmniej transport w Gdańsku - nie wiem jak dalej więc nie mówię) gratis.
A do tego jak zamówisz wcześniej a masz remont jeszcze i nie masz gdzie tego wstawić to do miesiąca on to u siebie przechowa :D

Polecam!! Niestety sklep nie ma strony internetowej, ale naprawdę warto tam się wybrać - każda znajoma mi osoba która tam się wybrała, poleca dalej ten sklep bo naprawdę warto :)

Ja z własnego doświadczenia polecam http://www.ilazienki.pl kupiłam tam płytki do kuchni i łazienki i śliczne meble do łazienki Roca proste ale funkcjonalne.

Inne tematy z forum

gdzie kupić rolety (84 odpowiedzi)

Witam, chcę kupić rolety na okna, takie gotowe bo są sporo tańsze niż robione na zamówienie,...

Gdzie kupić tanio żaluzje, plisy, rolety, firany, zasłony ? (82 odpowiedzi)

Z usług jakiej firmy warto korzystać w Trójmieście ? Chodzi mi o zakup rolet, żaluzji, firanek...

drzwi wejściowe (3 odpowiedzi)

jakie macie drzwi wejściowe do domu? Ja bardzo długo szukałam dobrych drzwi pasujących do domu...