Tawerna Boma

Restauracje Jedzenie na wynos

Gdańsk, Brzeźnieńska 17

Krystyna - ocena (1) Pan Kelner, bardzo niemiły już od wejścia. Podano potrawy niezgodne z... Krystyna Ika - ocena (1) Niestety nie polecam, zamówiłam polędwiczki z frytkami i polędwiczki były na... Ika Ewa z Katowic - ocena (1) Miła obsługa, jedzenie swieże, przepyszne, rozsądne porcje. Polecam! Ewa z Katowic
Katarzyna - opinia (1) Znów było warto! Nic się nie zmienia! Jedzenie bardzo smaczne, obsługa miła i... Katarzyna AJ - opinia (1) Pizza, która przypomina nasączoną olejem i nadmuchaną "gąbkę", bez sosu,... AJ Super wybór! (1) Krążyliśmy z żoną wśród wielu barów i tawern w Brzeźnie i w końcu wybraliśmy... Zorek Firmowe spotkanie. (1) Zamówiliśmy stolik dla 12 osób. Zaczęliśmy od obiadu dwudaniowego - schabowy... Auto-Mekanik Team Dobra restauracja, POLECAM (1) nad samym morzem, na deptaku, świetne jedzenie, dobry wystrój, porcje duże,... Sly Miejsce godne polecenia (1) Poszłam tam za namową znajomych i było warto dobre jedzenie miła obsługa... BASIA Sehr empfehlenswert, Top Lage (1) Wir wurden hier freundlich empfangen, das Essen ist sehr lecker, bei unserem... Susanne aus Burscheid REWELACJA (1) Bywam w tej restauracji kilka razy w roku nigdy sie nie zawiodlem polecibym... Piotr z Leverkusen Bez szału (1) Dzisiaj powrócilismy do BOMY i szału nie było. Zamówiliśmy flądre(bo sezon) a... Marcin&Beata Wojtas - opinia (1) W restauracji ostatnio organizowałem swoje urodziny. Wszystko fantastycznie... Wojtas Basia - opinia (2) wpadłam do nich ze znajomą, zamowiłam placek po cygańsku, uwielbiam to danie... Basia polecam (1) smaczne zupy jedliśmy żurek i dyniowa , pycha ! Świeże i dobrze przygotowane... Anna Tomasz - opinia (1) Witam, w tawernie bywam co jakiś czas wpadam ze znajomymi na piwko i coś... Tomasz Witam (1) Piątkowy wieczór całkiem udany a to za sprawą wizyty w Brzeźnie i w... Wojtek Niedzielna zupa (1) Witam, Miałem wątpliwą przyjemność stołowania się w tym "lokalu" Skusiliśmy... Cogitandus Miłe zaskoczenie! Poleceam (1) Wybrałam się na spacer na Brzeźnieński deptak i odrobinę z dystansem (w końcu... Kaśka Boma w niedzielę z rodziną to super pomysł (1) Wybrałem się z rodziną nad morze w niedzielę.Pełno ludzi pogoda zrobiła... S