Tawerna Boma

Restauracje Jedzenie na wynos

Gdańsk, Brzeźnieńska 17

Polecam w 100% (1) Dzisiejszy wypad na spacer zakończył się super uwieńczeniem w Tawernie Boma.... Maja Obsługa fatalna (1) Jedzenie smakowało, ale bez szału. Ale żeby 3 osoby obsługiwały stolik i w... nagasaki Paweł - opinia (1) Obsługa tragedia, po 10 min raczyła kelnerka podejść po zamówienie tylko, że... Paweł
Zdecydowanie POLECAM!! (1) Byłam już kilkanaście razy i będę wracała :) Wnętrze bardzo klimatyczne,... Joanna POLECAM (1) Organizowana przez Tawernę Boma impreza firmowa była bardzo udana. Obsługa... anna Co to za kucharze!! (1) Nie polecam z ręką na sercu nie polecam , jedzenie tak nie dobre , po prostu... Zawiedziona kobieta na 3+ (1) rosól to samo magi, w dodatku unosi sie nieprzyjemny smród kibelka dawno... zniesmaczona OBSKURNY I OBRZYDLIWY LOKAL (4) tragiczna w skutkach wizyta lazienki gorze niz w szalecie miejskim a dania... zarzebowany klient Fatalne jedzenie, zostawiliśmy prawie pełne talerze.... (1) Byliśmy ze znajomymi na spacerze nad morzem który miał być połączony z... Zniesmaczony... pierogi ruskie z okrasą (1) takie smaczne, że mogłabym ich zjeść kilogram na raz :-) żuczek Polecam :) (1) Bar Boma jest bardzo sympatycznym miejscem na spotkania :) muzyczka w tle i... Słodziaczka Bardzo slabo! (1) Świetna lokalizacja, ale dyskwalifikująca lokal wada, którą jest mizerna... neon polecamy (1) Pozdro dla barmana.Kurczak bez ciebie pobyt byłby tylko taki sobie.Dzięki... Bazyl Coventry UK pierwsza klasa (1) Jedna z moich ulubionych" knajpek" w Trójmiescie. W związku z tym zabrałam... Ania Jeżeli chodzi o fastfood to byc może... (1) Lokal nazywający się restauracją to wielkie nieporozumienie. Do mienia... Jacek Bastyniak Dla turystów - wygodnie, przystępnie i miło!!! (1) Wybrałam się dzisiaj z mężem i córeczką nad morze; POMIDOROWA Z MAKARONEM -... Ulka Fajne miejsce. (1) Bardzo fajne miejsce. Obiadki serwują wyśmienite i w przystępnej cenie. Ze... darek D - opinia (1) Byłam tam kilka razy i jestem zadowolona :) TOALETA czysta nawet gdy było... D POLECAM! (1) Super miejsce,atmosfera i sympatyczna obsługa. Pyszne obiady, polecam na... Pablo Restauracja Godna Polecenia!!! (1) Wyśmienita kuchnia, wspaniale dobrane menu. Potrawy są obłędne w smaku, w... Paulina