Marek - Karczemki - opinia (1) W poniedziałek zamówiłem taxi z Zaspy do Karczemek (pojazd fatalny cena 55... Marek - Karczemki Monika Najmowicz - opinia (1) Porządna firma, szybko, uczciwie i bezpiecznie. Bardzo łatwy i przyjemny... Monika Najmowicz Agnieszka - opinia (1) Bardzo sympatyczny i uprzejmy pan kierowca, auto czyste i pachnące. Bardzo... Agnieszka
Halina - opinia (1) Solidna firma Taxi Driver. Kierowcy są uprzejmi i bardzo szybko przyjeżdżają... Halina n - opinia (1) Jechałam parę razy 2 razy zdarzyło się żeby kierowca nie był wredny. Z... n Arkadiusz - opinia (1) Korzystam regularnie z usług tej firmy. Zawsze na czas. Ceny przystępne.... Arkadiusz Leszek - opinia (1) Kierowca uprzejmy, samochód czysty. Nie mam żadnych zastrzeżeń i na pewno... Leszek Arab - opinia (1) Bardzo dobre przejazdy. Przejazdy comfort i Taxi bez zastrzeżeń Arab Andre - opinia (1) Tanio i dobrze. Napewno jeszcze skorzystam. Andre Julka - opinia (1) Miły Pan kierowca, w aucie czysto, będę na pewno wracać Julka Alicja - opinia (1) Zamowilam taxi u konkurencji a przyjechala biala Toyota Prius w zielonych... Alicja Marcin - opinia (1) Najgorsza taksówka jaką jechałem, tragedia z oczekiwaniem na kurs, zamówiłem... Marcin Orłoś - opinia (1) Od kiedy firmę przejęło iTaxi jest po prostu fatalnie nie polecam Orłoś Żaneta Straszyn - opinia (1) Super Taxi Szybko Czysto Bezpiecznie Polecam Żaneta Straszyn Zofia - opinia (1) Nigdy więcej nie zamówie, wolę zapłacić złotówkę więcej i mieć pewność że... Zofia Jacek - opinia (1) Dziś zamówiłem Komfort taxi na godz.06.10. Kierowca wykonał kurs 6,36kmNa... Jacek Elżbieta - opinia (1) Super usługa. Klientka z dworca na lotnisko odebrana, podstawiona z dużą... Elżbieta Marcin - opinia (1) Szybki dojazd, kierowca zawodowy znający Gdynię od podszewki :) Marcin Aga - opinia (1) Cóż na Free Now sami Ukraińcy prawie . Są tacy co ledwo mówią po polsku co... Aga Krystian - opinia (1) Korzystałem już trzy razy z iTaxi w Gdyni. Pierwszy raz wsiadłem do taksówki... Krystian