Barbara - opinia (1) Wszystko ok choć mogło by byc troche taniej Barbara Barbara - opinia (1) Jak dotąd najlepsza taksówka jaką jechałam na lotnisko. Barbara Danka - opinia (1) Oceniam fimę bardzo pozytywnie. Za każdym razem kiedy jadę z mojej wioski na... Danka
Remigiusz - opinia (1) Ostatnio musiałem pilnie dostać się od lotnisko w Gdańsku. Przejazd z dworca... Remigiusz liczi - opinia (1) 9.02. zamówiłam taksówkę standard ze szpitala do domu, niecałe 7 km. Kwota... liczi Maria - opinia (1) Super firma. podjechali po tatę bezpośrednio na lotnisko pod hale przylotów.... Maria magda - opinia (1) Szybka realizacja zamówienia,cena znana z góry , wszystko ok magda Łukasz - opinia (1) Gorąco polecam! Wszystko ok, cena, kontakt, punktualność. Łukasz Maria S. - opinia (1) Kolejny udany przejazd. Najważniejsze - o czasie, sprawnie dotarłam na... Maria S. Lucyna - opinia (1) Zamówiłam taksówkę z As Taxi, pan podjechał na miejsce, jednak kiedy... Lucyna Michał - opinia (1) Wszystko w porządku kierowcy spoko można pogadać zero problemów. Michał Ian - opinia (1) Jest ok.czysto , konkurencyjna cena! Ian andrzej - opinia (1) Zamówiona taksówka na przewóz 4 osob + narty i walizki, miał przyjechać bus... andrzej Iza - opinia (1) Zdecydowanie nie polecam za przejazd około 6 km zapłaciłam 77 zl Iza Ania - opinia (1) Bardzo wysoko oceniam kierowce ktory nas dzisiaj wiozl Fiatem Tipo na... Ania Oliwia - opinia (1) super! jest przyjemnie i komfortowo, kierowca był zabawny i nawet nie chciało... Oliwia Dominika - opinia (1) Chciałam skorzystać z usługi, ale zamówiłam wieczorem w czwartek przewóz na... Dominika Anna - opinia (1) Nowe, czyste auto, kierowca z Polski, bardzo kulturalny. Pozdrawiam kierowcę... Anna Katarzyna - opinia (1) Zawsze korzystam przyjeżdżają na czas.Opsluga super. Katarzyna Anna - opinia (1) Nie polecam!! W aplikacji kwota przejazdu miała być 42zł a ściągnięto mi z... Anna