Joanna - opinia (2) Dziś o godz 8 .40 zamawiałam taxi comfort na terenie Tczewa dzwoniłam od... Joanna Klient kiedyś stały. - opinia (1) Obsługa przez telefon to jakieś nieporozumienie, niekompetencja i to samo... Klient kiedyś stały. Adam - opinia (1) Wygodne i czyste auto, komunikatywny kierowca. Adam
Marta - opinia (1) Taxi zamówione o 16 na godz 18.30 Pani o 18.25 dzwoni z informacją ze nie ma... Marta ewa - opinia (1) polecam miła obsługa,potrafią doradzić. ewa Natalia - opinia (1) Przez aplikacje itaxi zaplanowałam kurs na godzinę 16:30. Zrobiłam to o 9... Natalia Miłośnicy trójmiasta - opinia (1) 19 sierpnia wsiadamy koło 23 z żoną do samochodu z logo free now skoda abia... Miłośnicy trójmiasta inka - opinia (1) Zamowial taxi z free now z mojej aplikacji dla moich gości.Oczywiscie... inka Agnieszka - opinia (1) Jestem bardzo zawiedziona. Brak profesjonalizmu. Specjalnie zamawiam... Agnieszka Tomasz - opinia (1) Super jazda kierowca doświadczony mimo korków do celu dojechałem na czas Tomasz Jacek - opinia (1) W dniu 25.06.zamówiłem kurs, na następny dzień, z hotelu Radisson w Gdańsku... Jacek NNNNN - opinia (1) Nie polecam taxi as. Dość ze czekać na auto ponad 2 godziny to jeszcze nikt... NNNNN Ann - opinia (1) Zamówiona dzień wcześniej taxi nie przyjechała w wyznaczonym czasie na bardzo... Ann snaks - opinia (1) Najtańsza korporacja taksówkarska w Gdańsku a usługi na najwyższym poziomie.... snaks Marta - opinia (1) Zamówiłam taksówkę 2 godziny przed. Następnie pani poinformowała mnie że... Marta Anna T. - opinia (1) dramat!! Stanowczo odradzam. Ostatnio nie zdążyłam na pociąg, bo kierowcami,... Anna T. Mar - opinia (1) Przestrzegam uczulam. Zamowilam kurs poprzez aplikacje. Bylam na miejscu... Mar Anna Frankiewicz - opinia (1) Kierowca uprzejmy, auto czyste wiec Ok ale kierowca poinformował w trakcie... Anna Frankiewicz JJ - opinia (1) Pomocni i uczciwi kierowcy .Polecam usługi tej firmy JJ Ela - opinia (1) Wszystko pięknie, kierowcy mi, samochody czyste tylko czemu pomimo zamawiania... Ela