Maria S. - opinia (1) Kolejny udany przejazd. Najważniejsze - o czasie, sprawnie dotarłam na... Maria S. Lucyna - opinia (1) Zamówiłam taksówkę z As Taxi, pan podjechał na miejsce, jednak kiedy... Lucyna Michał - opinia (1) Wszystko w porządku kierowcy spoko można pogadać zero problemów. Michał
Ian - opinia (1) Jest ok.czysto , konkurencyjna cena! Ian andrzej - opinia (1) Zamówiona taksówka na przewóz 4 osob + narty i walizki, miał przyjechać bus... andrzej Iza - opinia (1) Zdecydowanie nie polecam za przejazd około 6 km zapłaciłam 77 zl Iza Ania - opinia (1) Bardzo wysoko oceniam kierowce ktory nas dzisiaj wiozl Fiatem Tipo na... Ania Oliwia - opinia (1) super! jest przyjemnie i komfortowo, kierowca był zabawny i nawet nie chciało... Oliwia Dominika - opinia (1) Chciałam skorzystać z usługi, ale zamówiłam wieczorem w czwartek przewóz na... Dominika Anna - opinia (1) Nowe, czyste auto, kierowca z Polski, bardzo kulturalny. Pozdrawiam kierowcę... Anna Katarzyna - opinia (1) Zawsze korzystam przyjeżdżają na czas.Opsluga super. Katarzyna Anna - opinia (1) Nie polecam!! W aplikacji kwota przejazdu miała być 42zł a ściągnięto mi z... Anna Joanna - opinia (2) Dziś o godz 8 .40 zamawiałam taxi comfort na terenie Tczewa dzwoniłam od... Joanna Klient kiedyś stały. - opinia (1) Obsługa przez telefon to jakieś nieporozumienie, niekompetencja i to samo... Klient kiedyś stały. Adam - opinia (1) Wygodne i czyste auto, komunikatywny kierowca. Adam Marta - opinia (1) Taxi zamówione o 16 na godz 18.30 Pani o 18.25 dzwoni z informacją ze nie ma... Marta ewa - opinia (1) polecam miła obsługa,potrafią doradzić. ewa Natalia - opinia (1) Przez aplikacje itaxi zaplanowałam kurs na godzinę 16:30. Zrobiłam to o 9... Natalia Miłośnicy trójmiasta - opinia (1) 19 sierpnia wsiadamy koło 23 z żoną do samochodu z logo free now skoda abia... Miłośnicy trójmiasta inka - opinia (1) Zamowial taxi z free now z mojej aplikacji dla moich gości.Oczywiscie... inka