Łukasz Szarek - opinia (1) W dniu wczorajszym 22.01.2022 w godzinach popołudniowych dzwoniąc do państwa... Łukasz Szarek Paula - opinia (1) City Taxi Gdańsk najlepsza taxi w Gdańsku. Cena przystępna, szybko... Paula Paula - opinia (1) City Drivers Taxi Gdańsk to jest najlepsza taxi w Gdańsku. Paula
Ja - opinia (1) Od kilku dni jeżdżę tą samą trasą - koszt 25 zł, dziś 15 zł więcej ... Ja Konrad - opinia (1) Profesjonaliści. Polecam można na nich polegać Konrad Maciej - opinia (1) Wszystko Ok. Czasami trzeba poczekać troszkę dłużej na samochód. Kierowcy... Maciej Magdalena Ewa - opinia (1) Masakra. Wolą obsługiwać pijanych niż potrzebujących. Zwierzolubni omijamy... Magdalena Ewa Dominika - opinia (1) Firma godna polecenia. Kierowcy przemili, zawsze na czas, auta czyste I... Dominika Antoni - opinia (1) Wszystko ok, dziwią mnie nieżyczliwe wpisy . Polecam serdecznie Antoni Karola - opinia (1) Jak zawsze niezawodni, korzystam od kilku lat .Polecam Karola Agnieszka - opinia (1) Free now w Gdańsku nie działa. Czas oczekiwania przed dokonaniem zamówienia o... Agnieszka Łukasz - opinia (1) Wkoncu normalna korporacja !!! Szybko tanio i solidnie ! Polecam w 100 % Łukasz Mario - opinia (1) Kierowca jak z za wschodniej granicy. Dojeżdżając na wskazaną ulicę oraz... Mario Tomasz - opinia (1) Bardzo mili ..........,......... Tomasz Aga - opinia (1) Korzystałam wiele razy i nigdy mnie nir zawiedli .Do tego są uczciwi zawsze... Aga Pani - opinia (1) Najszybsi w mieście polecam Bardzo serdecznie z czystego serduszka Pani Włodek - opinia (1) Wszystko jak należy ! Świeża krew w Gdańsku i tego było trzeba ! Włodek PK - opinia (1) Szybko i tanio, a w aplikacji na Androidzie można zapłacić podpiętą kartą... PK Andrzej - opinia (1) Nie solidna firma, szczególnie jeśli chodzi o punktualność a w tym wszystkim... Andrzej Robert - opinia (1) Tragedia. Próbowałem zamówić taxi przez tel ale nie mogłem się dodzwonić. 6... Robert