Dario - opinia (1) To są jakieś jaja a nie taxi. Czekam na taxi ponad 10 minut, w chwili gdy... Dario A. Durlik - opinia (1) Bardzo czysto, schludnie ubrany kierowca no i zabezpieczenie przed kontaktem... A. Durlik Magda - opinia (1) Kiedyś zamawiałam tańsze taksówki, ale odkąd pojechałam z Neptunem, tak... Magda
Ola - opinia (1) Super obsługa :) Jakość adekwatne do ceny Ola Marcin - opinia (1) Korzystam regularnie od około 2 lat i jestem zadowolony, kierowcy są zawsze... Marcin Marian - opinia (1) Jestem zawszę bardzo zadowolony. Pewna firma. Napewno jeszcze skorzystam . Marian Tomek - opinia (1) Miało być najtaniej a okazało się, że przejazd skoda fabia kosztował więcej... Tomek Michał - opinia (2) Tragedia , brak dostępności, anulowanie przejazdów, 3 taksówki na całe... Michał Sławek - opinia (1) Ekstraklasa wśród taksówek w Gdańsku ! Sławek Tomasz Więckowski - opinia (1) Bardzo sympatyczny kierowca. Przesiadłem się z konkurencji i nie żałuję Tomasz Więckowski Basia - opinia (1) Usługa została wykonana terminowo, powiadamianie SMS bardzo czytelne i... Basia Klient - opinia (1) Jedyna z "aplikacyjnych" Korporacji, która jest Polska i utrzymuje jakość,... Klient Krzysztof - opinia (1) Długi czas oczekiwania, telefon odbierany jakby za karę, cena stosunkowo... Krzysztof Anna - opinia (1) Wskazałam płatność kartą I Pani z obsługi poinformowała, że czas oczekiwania... Anna Krzysztof - opinia (1) kurs za 25.80zl pobrany z aplikacji po czym w taxi zaplacone sum upem jeszcze... Krzysztof Marek - opinia (1) Kompletny brak kontaktu z kierowcą zresztą nie pierwszy raz. Do centrali Free... Marek kazimierz - opinia (1) bledy w naliczaniu za kurs. Duza roznica wcenie. brak mozliwosci reklamacji. kazimierz Karola - opinia (1) Wcześniej nie jeździło się źle, ale ostatnio spadła jakość kierowców--... Karola Mati - opinia (1) Bardzo polecam te taksówki jestem stałym klientem odkąd ecocar jest w... Mati Endrju - opinia (3) Niby oferują tanie przejazdy ,a stosują przełączniki x1,3 , x1,5 a w... Endrju