Jacek - opinia (2) Dziękuję za pomoc przy holowaniu auta, za 1/3 lawety dowiozłem auto do... Jacek Pricncessa - opinia (1) Nigdy więcej s Taxi a przyjechał stary klamot skoda !!!!! As Taxi ma lepsze... Pricncessa Inga - opinia (1) Podoba mi się ta aplikacja, jest bardzo czytelna, łatwo zamawia się... Inga
Masakra. (2) Zamowilam taryfe...prosilam zeby byl na wyznaczony czas ponieważ mam pociag i... Monika pio - opinia (1) profeslionalna obsluga sympatyczni kierowcy pio Krystian - opinia (2) Mój pierwszy i ostatni przejazd z tej korporacji.Cena końcowa do zaplaty... Krystian Dorka - opinia (1) Zawsze jeździ mi się z nimi miło, szybko i bez żadnych problemów. Polecam Dorka Krzysiek - opinia (1) Wszystko ok. Na czas i w miłej atmosferze. Polecam. Cena bardzo dobra. Krzysiek Jan - opinia (1) Odkąd kierowcy sami się kontaktują duża zmiana na plus! Brawo! Jan Emi - opinia (1) Jestem zadowolona ☺️ obsługa pan i kierowcow wspaniała Emi Ja - opinia (1) Super!!! Taxi !!! Solidna!!! Polecam!! Ja olgaa - opinia (1) Polecam !! Tanio i zawsze na czas:)) olgaa Helenna - opinia (1) Krótki czas oczekiwania, przejazd za każdym razem przyjemny, auta zadbane,... Helenna Przemek - opinia (1) Do trzech razy sztuka.. na kilkanaście kursów dwa mi się zdarzyły takie, że w... Przemek Alicja - opinia (1) Wspaniała rozmowa z Panem. Miły Pan. Alicja Maria - opinia (1) wspanialy kierowca,szybki dojazd.Korzystalam z FreeNow,ale teraz tylko 3taxi. Maria Ola - opinia (2) Jeżeli chodzi o Panie dystrybutorki to jest jedna wielka tragediaaaaaa .... Ola Karina - opinia (2) Jeżdżę prawie 3 lata i jestem bardzo zadowolona. Pozdrawiam wszystkich Panów... Karina Adam - opinia (1) Taxi na czas. Miła obsługa. Auta zadbane i nowe. Polecam Adam Przemek - opinia (1) Pełen profesjonalizm w swojej kategorii !! Polecam !! Przemek