Jarek - opinia (1) Miła obsługa, auta czyste i zadbane. Kierowcy znający topografię Trójmiasta i... Jarek Mar - opinia (1) Miło uprzejmie i na czas super polecam Mar Autor - opinia (1) Bardzo mili kierowcy oraz przystępne ceny Autor
Krzysztof - opinia (1) Bardzo rzetelna firma. Taksówka podjechała w 5 minut i dowiozła tam gdzie... Krzysztof Mar385 - opinia (1) Tanio, szybko, bezproblemowo, miła obsługa Mar385 Wikary - opinia (1) Polecam.fajna obsługa i kierowcy Wikary Pasażer taksówki - opinia (1) Najlepsze taxi w Gdańsku, pełen profesjonalizm. Polecam! Pasażer taksówki stały klient od ponad 20 lat - opinia (1) tragedia, kłopoty z zamówieniem stały klient od ponad 20 lat Wojtek - opinia (2) Jak zawsze niezawodni i z każdym kierowcą idzie się dogadać. Normalne ceny... Wojtek Monika - opinia (1) Przy zamówieniu Lite za każdym razem blokuje mi środki na koncie, wiec za... Monika Z - opinia (1) Zamówiłem taksówkę na lotnisko wczoraj wieczorem na dzisiaj na 5 rano. 4:58... Z KK - opinia (1) Zainstalowałem aplikację ,zamówiłem taksówkę na następny dzień i koszt miał... KK m.remelk - opinia (1) Dla mnie wszystko OK, apka działa dobrze, czego chciec wiecej m.remelk SkiLLeR - opinia (1) Szybko Sprawnie i na Temat. Polecam SkiLLeR Kamil - opinia (1) aplikacja dość wolno pracuje, w końcu jednak coś znalazła. Samochód i... Kamil Kamil - opinia (1) Zazwyczaj nie biorę aut z postoju, jednak akurat się spieszyłem. Niby... Kamil Michał - opinia (1) Polecam w 100%. Godni zaufania, kulturalni i punktualni. Michał Monika - opinia (1) Polecam. Szybko, sprawnie, zawsze na czas. Monika Oli - opinia (1) Wszystko w porządku. Polecam polecam polecam ☺️ Oli Dziadek Usa - opinia (1) Nie ma co komentować, po prostu profesjonalizm. Dziadek Usa