Mick - opinia (3) Wszystko ok, ale niestety potwornie podrożeli - dostałem bony z 40% zniżką, a... Mick pio - opinia (2) słabo nie maja swoich samochodów pio Turysta - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z obsługi, z czystości auta,profesjonalizmu kierowcy Turysta
joanna - opinia (1) nr boczny taxi 34. Bardzo miły kierowca , był na czas. joanna mCm - opinia (1) Korzystaliśmy z Ecocara w ramach umowy na dziecko. Byliśmy bardzo zadowoleni.... mCm Roman - opinia (1) Ostatni korzystałem z firmy Opti przyjechali na czas kierowca miły ceny ok... Roman Marcin - opinia (1) W aplikacji pomimo dodania i weryfikacji karty nie można zapłacić kartą.... Marcin Katarzyna Zmysłowska - opinia (1) W Niedzielę wieczorem ( 23/08/20) zamówiłam taksówkę na Pon rano( 24/08/20... Katarzyna Zmysłowska Mariusz - opinia (1) Polecam zakupy zrobione bez problemu i dostarczone pod drzwi Mariusz Bolo - opinia (1) Szybko i bezpiecznie super kierowca polecam wszystkim Bolo Iwona - opinia (1) 20 minut oczekiwania z małym dzieckiem i nagle telefon zwrotny z korporacji,... Iwona Monika - opinia (1) Idealna opcja dla osob ceniacych sobie komfort podrozy. Samochody, kierowcy,... Monika Dawid z passata - opinia (1) Polecam, najlepsze taxówki w trójmieście! Dawid z passata Tomek - opinia (1) Rewelacyjny serwis za cenę zwykłej taksówki. Naprawdę warto. Tomek L. - opinia (1) Jak można mówić klientowi, że ma czekać pół godziny na taksówkę, po czym... L. Olga - opinia (1) Niestety jestem jedną z wielu osób, która w nocy z 29 lutego na 1 marca... Olga Lawendowe Wzgórze - opinia (1) Ocena strikte tyczy się Pana Karola poruszającego się białym fordem.... Lawendowe Wzgórze Basia - opinia (1) Sprawnie i szybko. Jeżdżę z nimi już z 10 lat. Polecam Basia Jarosław - opinia (1) wszystko ok, tanio szybko i kultularnie, polecam!!!! Jarosław Paulina - opinia (1) Z Rumi Kamienna do Gdyni na Brzechwy 57 zł ... w środku dnia szaleństwo! Paulina