Lola - opinia (1) Lubię to Polecam. . . . . !! Lola Michał - opinia (1) Fatalna firma stawiająca swoich klientów w bardzo trudnej sytuacji. Poranna... Michał Jk - opinia (1) Szybko na czas miła obsluga przystępna cena Jk
Tragedia (3) Nie polecam. Po zamówieniu taxi (my taxi) dostałam smsa, że koszt przejazdu... Sylwia 32 free now (1) Korzystamy w pracy z Free now. Bardzo dobra aplikacja do zamawiania... Asa Wszystko perfekcyjnie (1) Szybki dojazd, spieszyłem się na lotnisko, pomimo korków kierowcy udało się... Ania Anna (2) Jeżdżę ponad rok... tragedia tragedia dyspozytorki nie miłe śmieją się w... Anna Jest świetnie! (3) No nareszcie mam taką usługę, jakiej oczekiwałem. Kierowcy (Gdańsk)... sabina H.R - opinia (1) Szybko i na czas. Kulturalny i miły kierowca. H.R Żenada (2) Taksówki tej firmy nie zachęcają do podróżowania. Stan , czystość i wszystko... Eks klient Nie polecam (1) Taxa zamawiana 5 raz z 1,5h wyprzedzeniem A oni sobie przypominają 25 min... :( To mi się podoba (1) O! I to mi się podoba. Na taksówkę czeka się tak krótko, że nie zdążę dobrze... Tomek Nie polecam! (1) Ta firma to przeszłość. Za kurs z Gdyni Głównej do Sopotu 50 zł w trakcie... Jacek Największe rozczarowanie firmą taksówkową w moim życiu! (1) Poprzedniego dnia zamówiłam taksówkę z Sopotu na lotnisko na godzinę 8:30 -... Ania Stałe ceny ! Przewaga nad innymi- nawet w nocy (2) Przejazd przyjemny, auta zadbane, kierowcy również. Cena wygenerowana w... Bogusław Polecam ! (2) Bardzo tanie taxi, nie trzeba dlugo czekac a ewentualnie poinformuja o tym... Klientka Odmowa wykonania zlecenia (4) Zamawiając taksówkę, zgłosiłam przewóz choinki o wysokości 1,90cm.... Jola jaka cena taka jakośc (1) słaba jakośc obsługi nerwowi kierowcy narzekający że fry ich zmusza do... piotr Nie polecam (1) Po zamówieniu taksówki dzień wcześniej dostajesz SMS-a o umówionej godzinie... Klient Kpina (1) Nie polecam. Zamawiajac auto czas oczekiwania wynosil ok. 15-20 min. Po 20... Iga